Monday, May 11, 2009

Pot Luck

Sabtu lepas wat pot luck kat umah Kak Siti sempena perpindahan dia ke Pahang tak lama lagi.
Panggil kawan2 rapat masa opis dulu. Tak ramai jemput, takut tuan rumah terkejut plak..hihi

Makan yang dihidang pada hari kejadian.
Nasi Ayam + Air Oren & Milo: Kak Siti selaku tuan rumah
Nasi impit + ayam rendang dan puding: Liya
Popiah: Yumie
Sandwich: Yati
Niza: Donut
Nuyul: Buah tembikai

Inilah Kak Siti, ada blog jua.. yang wat crochet hat tuk Zara tu.

Zara ngan Liya. Sorry la mama yer, Zara mood tak bape baik.
Wat tak tau je ngan orang.. sibuk nak kepit ngan Mummynye huhu


The Daddies lepak kat luar, Zaf, Haris, Radhi & Abg Azam.
Ape lagi dorang ni, sibuk buat asap2 kat luar. Buat pencemaran udara betul dorang ni.

Nuyul & family sampai lambat.. dah nak balik kitaorg ni.
Tak sempat nak main2 ngan Khayra.. besar dah dia yer. comel plak tu.

Ape lagi sesi gambar beramai2 la tuk wanita yang vogue..hahaha
From left: Me, Darniza (ada blog tapi taknak updet, hampeh), Yumi (cepat2 kawin ye),
Kak Siti (crochet products) & Liya (Mama yang slim tak mcm ada 2 orang anak).



Note:
Oh ye, tak sangka yer Mummy dah ramai kawan kat follower tu,
jadi dengan ini Mummy berbesar hati nak bagi gift tuk 10 commentator terawal.
Maceh ye sudi jadi kawan Mummy.

26 comments:

honeylanz said...

best nye buat pot luck. tgk pic makanan yg dihidangkan tu sungguh menyelerakan ;)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

uikss dpt adiah apa ekk ahahaha

Zuhaini said...

10 comentator terawal! mintak2 la saya salah sorang! haha :)

~ alahai cutenya pic last tu.. semua dah ada anak.. cute2.. (err.. pn Liya cun la! sure anak dia pun cun besar nanti) :)

~sedapnya buat makan-makan.... :)

mrsharis said...

Pasni leh buat perjumpaan besar-besaran..hehe.
Farah dah buat enrty pasal bowling tu, ramai lak yg nk join next time.

nurulzia said...

wah bestnye mkn2...ade gift ke?hehehehe

CT NORAMIZA said...

bestnya sekali sekala berkumpul ngan kengkawan camni kan.

biasalah, anak kita ni ikut mood kan, kalau ok, oklah dia, kalau x, muncunggggg jerr

Farah said...

ahakssss saya nakkk hadiahh...komen cepat2 ni...

zara siapla lenkali jumpe auntie nak geget tangan tu..

nydia-mama akif said...

ZARA DAH PANDAI MUDI2 EK?SAMA LA MACAM AKIF DAH START MUDI PASTU SIAP SUH ORG PUJUK...TAK KOSE MAMA..HEHEHE

Sidratul Muntaha said...

best2nyer para mummy bergathering..
hhehehee..
ye ker saya termasuk dlm commenter terawal?
hehhehhehee

mEiZ AraNda said...

BESTNYER,
DAP DAP JER TGK LAUK PAUK TU...;)

[-suziey-] said...

waaa best nih..gather2..potluck plak tuh..byk gk mkanan nya...

CoNniE said...

bestnyer dpt mkn2...

Queenin Murni said...

wow!! cepatnyer follower beranak pinak.. glamer tau mummy zara ni!!

ni puji lebih ni.. no 13 takde hadiah ke?? eheheheh!

atty's said...

maceh jugak jadik kawan kty tau..hope kita akan dpt berjumpa ye one day.

CuTeMiUt78 said...

mekacih gak sudi jd followers kita... dan sudi kawan ngan kita.. ala.. terlepas sudah.. kita pengomen yg ke 15 belas... takde hadiah utk kita ke.. nak gak hadiah..

linahilmin said...

best tul lepak2 ngan kengkawan sesambil makan2... dpt gosip2 lagi.. ihihi!
ps- zara suka merajuk tu ikut perangai sapa tu? haaaaa!

azzah husna said...

uhuhuhuh...
lapor makanan...tgk gambo makanan lagi extra lapo...aduishhh..
air oren pon nampak macm sedap....
yati, cubitkan pipi zara utk saya...geyam lah..

azzah husna said...

mak aihhh, saya terlambat nampknya...kih2..

Nadia Dzai said...

aiseyyyy lambat! ehehe saguhati ade? :p

Ninie said...

bestnya pot luck....boleh rasa mcm2 makanan kan...jimat pun jimat...

Mrs LVoe said...

bab2 makn free nie mmg best kan

mummYaeesh said...

terasa keseronokkan nye tu sbb baru berpengalaman wat potluck jupe geng blog!woohoo..
tp uols mcm sopan jerk sume..adeh klu weols ada mesti weols pun tersipu2 kekdahnye (percaya ke??)

oo tidak...weols org yg ke 88!ahaks

ikiqzana said...

asal x wat 50 commentator terawal. leh le zana dpt gak. hehehe...
zana nk gak huhuhu...

Mama 4H said...

hehehhe..yati kena update abg garam datang bawak ayamas dua kotak..hahhaha...

mrsharis said...

Hah?? garam datang bawak ayamas 2 kotak????? yati, kalau tau harus kita tunggu tu..hikhikhik

neezareef said...

meiahnya mkn2