Monday, June 1, 2009

Chomel


Sorry la yer model kalini tak memberikan kerjasama yang membanggakan.
Susah betul nak suh pandang camera dah. Jadi abaikan muka Zahra yang masam itu. ;)
Ini je la yang terbaik dapat Mummy snap..huhuhu

Tapi kiut miut tak hair clips Zahra??!!



ha 3-3 hair clips ni Mummy beli kat

ChomelCraft..
sangat2 cantik tau.. geram tgk semua hair clipsnya..

Owner ChomelCraft ni kawan opismate dolu2... Azzaliza namanya...
Kak Azza ni mmg creative orangnye.. dah la kreatip pandai masak lak tu.. hihi

Ha ni nak citer kat ChomelCraft ni bukan saje wat hair clips,
tapi leh buat hairbands, pendants, brooch, macam2 lagi la..
yang best plak tu, leh customize ikut kita suka ape.. korang bgtau je design or patent yg suka,
insyaAllah Kak Azza ni bole buat ngan jayanye.. kan akak kannn!!! =)

Setiap hasil kerjanya, amat memuaskan.. dan pasti worthit ngan ape kita bayar..
Maceh Kak Azza, nanti leh order lagi...
so pada kawan2ku, kalau berkenan sila la order kat ChomelCraft ni..



29 comments:

Zuhaini said...

wah.. banyak nya hair clip! (zara x cabut ke..? hihi) :)

lentiknya bulu mata.....

honeylanz said...

mmg sunggul comel. creative nye akak tu. zara masam je ye. x mau mommy kacau la tu..

nydia-mama akif said...

makin muncung makin kiut muka zahra ni....suke la tgk zara pakai hair clip,yg bestnye dia tak tarik pun....

Farah said...

comell! comell!

kiutnye tgk zara pakai...isk ni tak saba2 nak ade bb girl plakk..

p/s:yati..please vote my nursing wear no 6 at mysuperkids.net...leave ur comment here http://mysuperkids.net/best-nursing-wear-vote-for-them/

tq!

neezareef said...

mmg cute pn..
dah le model pn baik je x cabut2 klipnya

mummYaeesh said...

cutenye la..ni yg wat tak sabar nak baby girl ni!whoops..

da pernah masuk dis blog b4, mmg cantik2 hasil dia!

Mrs LVoe said...

ade nmpk aritu dlm blog akma.. igt beli kat mall rupa2 yea ade djual online..

cantik2.. leh la beli utk niece nnt

CuTeMiUt78 said...

hik...hik..hik.. so cute la zara ngan hairclip tu.. memang swweet je tgk

mEiZ AraNda said...

comel comelllllllll........;p
lagi2 yang aiskrim tue.;)
rambut zara da panjang laa.;)


masam2 pun shomel laaa........;)

IzZeTy84 said...

Erm...tomei zara...
nmpk cam susut ckit jer bdn erk..?
naughty sgt kot ni..?
erm, nanti aunty leh order gak 4 my daughters..hikhik..

Dee said...

eh..cutenyer budak ni ngan hair clipnyer..kalo fifi dh jahanam dh..hehehe..

MeL said...

muka masam pun ttp shomel! geramnye auntie tgk u girl ;)

mamazana said...

ala tomeinya!!! Geram auntie tgk. Arissa xmo pakai hairclip pun...

norainiammran said...

alaa.. cutenya zara.. muka serius je tak nak pandang kamera ye?

DYLA said...

cutenya hair clip dia....

Queenin Murni said...

nasib baik anak ku lelaki.. heheheh!

busyuksayang said...

comel sgt...especially yg ice-cream tue...nyum nyum :D

sya said...

comell:) nasib baik my baby lum ada rmbut lg...

[-suziey-] said...

masm2 pn tetap comel la zara:P

Nadia Dzai said...

mmg lawa laa hair clips zara!

Shopaholic Mama said...

Nanti kalau rambut Zara dah panjang, then boleh borong rubber band yg cute cute pulak!

zailamohamad said...

Zara kalo dipakaikan hair clips dia raba2 x kat atas kepala dia??
Kalo anak Zaila bole pakai ntok 5 minit jer;(

CT NORAMIZA said...

bestnya ada anak pompuan, blh letak mcm2 accessories :)

DaZzlingLilLy said...

semuanya chomels2 belaka..alahai kalau i yg ada baby girl pon jadi mcm u jgk yati..beli segala macam klip rambut agaknya

~~ciklinn~~ said...

byknyer klip rambutttt comel2 lak tu semua2..

Nurhayati said...

zuhaini: ha tu la ramai kata bulu mata Zara panjang..tak tau ikut sape.. dia mmg tak cabut hairclips tu.. suh pakaikan lagi ada.. =)

honeylanz: mmg creative kak azza tu.. zara masam buatmummy susah hati kot merajuk agaknye ihi

nydia: muncung tu leh ikat ngan getahkan. dia mmg tak tarik nasib baik

farah: ape lagi, mulakan operasi bb gurl skang..afif pun besar dah tu. hehe..(vote sudah, gud luck yer)

neezareef: tue la nasib baik suka pakai..lega mummynye

mummyaeesh: ape lagi cepatla.. Yaeesh pun besar sangat dah tu..elok sangat ada bb gurl skang ni.

mrslvoe: ha bole beli tuk niece jua.

cutemiut: maceh aunty Rina

meiz: tue la tgk eskrem tu rasa nak makan bole..haha panjang dah ek rambut dia.. berzaman menunggu. huhu

izzety: tue la susut sket..dah kurang minum susu.. sibuk berjalan sana sini.. noty sungguh.

dee: nanti kalau Fifi ada Zara simpan hairclips..takut jahanam..hehe gurau je. :p

mel: muka masam ok lagi jgn bau masam hahah

mamazana: nanti Zara ajar Arissa pakaikan hairclips ek..

norainiamran: tue la seyes je muka dia skang.. nak amik gambar buat dunno je.. huhu

dyla: maceh

queenin: nasib bb boy ye..pasni ada bb girl harus belikan.

busyuksayang: tue la eskrem tu wat nak makan. =)

sya: eh takde rambut pun bole..order hairband tau..hihi

suziey: budak2 ni masam ke tak ke comel je kan..

nadia: tq

shopaholic: tue la dah panjang transformasi rubber band lak kan..byk tul accessories gurl ni ;)

zaila: takat ni Zara ok takde masalah.. dia suka, kalau nampak hairclips sibuk nak pakai sendiri.. kalau tak bole baru dia bagi mummy dia suh pakaikan..

ctnoramiza: tue la ada bb girl ni macam2 menda nak beli dan pakaikan..cam kita la pompuan..hihi

dazzling: tue la nanti ada bb girl mmg wajib ada klip2 ni..=)

ciklinn: mmg byk pun hair clips zara ni.. bersepah2 dah... ;)

~mamazahra~ said...

sy juge sgt setuju..
sgt chomel itu hair clip...
zahra pon ada 5 pasang...
cuma gambo lom publish jek..hikhik
sama ah hairclip yg kaler itam-merah tuh...

Jijah said...

tima kasih puji2 lambung2 silalah ke kedai saya utk dapatkan hairclips yang unik takde kat malaysia. ( tak lama ada byk la) heheh lama dah tak jenguk sini.. nnt mummy bleh order crochet flower plak yeh.. kak tie gak yg buat :-P

masam jer model.. hehehe mengantuk kot?

Nurhayati said...

mamazahra: ooo zahra pun ada sama gak kaler itam-merah tu yer.. chomelkan.. nanti wat collection byk2x.. zara punya ni byk sangat dah..merata2 clip dia kat umah huhu

jijah: mesti la puji kalau menda mmg cantik.. kalau tak cantik takde makna nak puji haha.. ha nanti yati leh order yang crochet flower tu plak.. mmg cute. zara skang mmg susah nak amik gambar..stress mummy dia.. ;)