Sunday, May 10, 2009

mengamuk + merajuk + mengada

Zahra nak turun dari baby chair, tapi Mummy & Daddy tak layan.
Nie la jadinya.


24 comments:

CoNniE said...

Zara mengamuk pon comel.. hehehehe...

Haizales said...

gaknyer rimas duk dlm baby chair...nk lepaking santai2 gitu ;p

mrsharis said...

hehehe..smlm dia sgt behave. Hannan pulak yg meragam sampai wat 'shuffle' dlm keta.

Nadia Dzai said...

ahahah, comel!

LoVEaQshA said...

ala2 zara ttp cutela wlu ngamuk..
pp tmbam tue yg wat menawan..
anyway zura nk wish "happy mother's day pd akak..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

salam singgah..
zara dah brapa bulan??
yana add link awak ye..

MUNIRA said...

siannya dia..takleh turun dari kursi!alaaaa siannya!

atie said...

Suka tengok zara ...macam mimik muka dia kan.

azzah husna said...

wahhh, dh tak mo duduk kat baby chair dh ye zara.. comey sgt lah zara nih, cam nak cubit2 pipi dia tuhh..
anyway thanx yati, nice to meet ya..

4 Kay-E said...

Budak kecik ni mengamuk pun comel.. hehee...

atty's said...

sapa kaco zara...nieh..meh untie babab..

to yatie , happy mother's day

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

eheheh kuat ngamuk gaks yew

reena said...

Ngamuk pun comel.Yang si maknye sempat lagi snap gambar.Hehe.

mummYaeesh said...

pic 1 ~ menangis
pic 2 ~ mengamuk
pic 3 ~ meminta
pic 4 ~ menggediks (whoops)
pic 5 ~ merajuk (awwwww....)
pic 6 ~ mengada yg comel! (ee geram!)

honeylanz said...

mesti zara nk bgtau mummy.. nak turun..nk turun...x nk duduk sini..hehhee..ke dia nk capai apa2 tu? sudu?

Zuhaini said...

ahahah.. comelnya.. tp x nangis eh..? :)

www.my-alia.com

Queenin Murni said...

ok.. brapa score boling?? me dengki tak dpt join! :P

Nurhayati said...

connie: orang tgk comel tapi mak dia tgk geram huhu

haizales: tue la dah bole jalan, nak jalan je kejenya.

mrsharis: smlm dia berlakon tu hahah, tue la Hannan nak bawak balik car tu tak dapt wat shuffle plak hihi

nadia: tq

loveaqsha: kecik2 tembam menawan la zura, esok dah besar hihi.. thanks for the wish ye zura.

yanadzul: zara dah setahun sebulan. bole Yana, nanti i datang bertandang sana k. thanks.

munira: kena ikat, kalau tak lagi la tak aman nak makan sbb jalan ke sana sini. huhu

atie: dia mmg suka wat mimik muka, mana blajar pun tak tau..

azzah: haah dah taknak duk dlm baby chair..kejap je bole la..lama dah rimas.thanks to u too.. insyaAllah kita berjumpa di alam realiti lak =)

4kaye: tue la kan kak.. comel ke buat ape.. tapi kekadang geram gak bila tgk tu.

attys: takde sape kaco dia, mummy n daddy dia je wat tak layan haha.. thanks kakty!

anna: mmg kuat ngamuk skang.. dah pandai, kalau tak dapat ape dia nak, habis ar hempaskan badan..guling2x..huhu

reena: haah sbb malas nak layan perangai dia, mak dia amik la gambo haha

mummyaeesh: wah ada caption lagi setiap gambar.. ada gediks gitew hihi

honeylanz: haah dia nak turun.. takde menda nak capai, nak suh angkat dia letak bawah.. nak jalan.

zuhaini: takde menitik air mata.. mulut je wat nangis.. sabar je la.

queenin murniL ala score biasa2 je.. takde la setara liya n farah hehe. nanti kita main boling lagi join ek.

mEiZ AraNda said...

hEApY mOthERs DAY KAK........;p

Nurhayati said...

meiz: thank you!!

niza said...

geramnyer la tgk zara nih....muka tetap comel w/pun mengamuk!!!hehehe..

[-suziey-] said...

comel la plak zaraaa nanges..tomeiiii..hehhe:p

CuTeMiUt78 said...

alahai... tomeinya muka zara even tgh ngamuk pun.. still cute

Mrs LVoe said...

cute la dear