Tuesday, May 26, 2009

I'm Back!!


Punya lama bersawang blog ni dah..
Virus M melanda, bukan takat nak update, nak terjah blog kawan2 pun tak jua.
Mesti banyak stori mori uols semua I dah miss ni.. nak kena khatam harini nampak gayanya.
Mesti uols rindukan ngan I kan.. rindu ke??!! hahaha perasan giler..
ntah2x takde sape heran pun.. hihi


p/s: uishh asal susah sangat nak bukak blog ni..

tiap kali bukak 'Operation Aborted" huhuhu




22 comments:

Sidratul Muntaha said...

thu xper
miss u lorrr
yup
nak upload gmbo pun susah

Mama 4H said...

patut la tak hapdet..tak der rupanya...yati g manaa?

Farah said...

yatiii..wendulaaa...pi mane ilang ni???

e.l.i.s.s.m.i.e said...

apa sal ilang2 ni?pi mana2 ker?holiday maybe?

DaZzlingLilLy said...

hah sama la kita..ada satu ari tu tak bleh nak bukak pon blog..naik tensen dh..nasib dh ok skang nih

Mrs LVoe said...

mane p dear? mlm nie ade cite datin wan abe.. yeahh!!

honeylanz said...

wah lama ilang? mn p? has email pun x reply. :(
igtkan yati x sihat.

nurulzia said...

tu la..lama sgt yatie menyepi..rindu sgt..samala ngan nurul yatie..last week kene mcm tu..nasib dis week dah ok..

[-suziey-] said...

ko pn kena kuarantin ngn M ke..aku kena kuarantin ngn M-meeting..ekekk:D
lately ni blogspot cam ade problem la kan..ish bahaya,..kena back up cpt..

MeL said...

welcome back! hehe..

Queenin Murni said...

heheh!! hoipinto??

:P

mEiZ AraNda said...

mana g mummy zara ni lama x hapdet ni.;)

CT NORAMIZA said...

o, tuan rumah tgh "M" rupanya, nasib baik email dia reply :) hikssss

mrsharis said...

ko g mana beb?

CuTeMiUt78 said...

miss u tau.. uish... betul la kan.. susah skit sekarang ni nak buka blog.. emmm bila dah dilanda virus M tu.. memang la semuanya tak menjadi kan..

Nadia Dzai said...

P mane je tuuu :D

Nurhayati said...

sidratul: miss me??!! hihi miss u too.. haahkan asal susah sgt ni. tensi rasa.

mama4h: ada sebenarnya.. tapi kemalasan nak mengupdet..dok umah dan jalan2 tuk tenagkan pikiran zaf tu..hihi

fara: ku merinduimu jua..tui tui. pi jalan2.. :p

elissmie: nak rasa ape perasaan bila tak updet blog.. rasa cam missing sumthing hihi.. short holiday pun iye gak ;)

dazzlinglily: tue la susah benor ni nak bukak blog.. kawan2 nye pun sama.. tensen jua.. skang masih tak ok lagi huhuhu

mrslvoe: takde mana pun..saje malas.. haah mlm ni jgn lupa tgk datin wanabe.. yey

honeylanz: lama ke? rasa takat 5 hari je kot...email has yati baru baca sowii

nurulzia: lama ek.. ingatkan takde org rindu..hehehe.. owh nurulnye dahok ek..yati tak ok lagi..kejap ok kejap tak ni..tension..

suziey: haah kena kuarantin M..tue la pasal ada problem kot kan.harus jua nak backup ni.. takutnye.

mel: tq tq.. ceh camla lama sangat menyepikan..hihi

queenin: tak kemana.. betul tak jawapan pada soalan tu.. :p

meiz: mummy zara baru baik dari penyakit M.. lama ek..

ct noramiza: tue la nasib baik M tu kena kat update je..kalau kat email pun tak reply haru gak kan.

mrsharis: aku kat umah, jalan, tido, makan.. hehehe

cutemiut: miss me.. miss u too... tue la bila dah landa virus M, buat ape pun taknak.. padahal mmg malas pun hehe

nadia: pi mai pi mai tang tu jugak.. =)

mummysyafie said...

sama la kiter...nor pun malas nak hapdet lately. manyak kelija woooo

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

kata nk fm klcc? nanti kasik email yer :d

Haizales said...

ingatkan kite sorang yang berhabuk debu blog...hehehhe..memang ada hari2nyer yang rasa semacam je 'M' nyer..welcome back dear ;p

mummYaeesh said...

mish u babe!uols baca tak msg kat n3 bwh ni!risau gak senyap jerk..skali m da..woohoo

mmg pun..arini weols terkena tkleh connect langsung siap tepon streamyx bagai tp dia kata connected and still running tp weols takleh display ape pun..cis!seb baik ptg sket da ok!

Nurhayati said...

mummysyafie: tue la bila datang malas tu bersawang la blog haha

anna: ada ek mintak fm.. tak prasan lak.. (malunye)

haizales: tue la u lagi lama bersawangkan..skali update ha amik ko byk giler entry kuar..hihi thank u dear.

mummyaeesh: miss u too.. terharu la risaukan weolss..maceh yer.. tue la sejak 2 menjak susah betul nak masuk blog.. napentah..tensi je. =)