Sunday, December 5, 2010

Wallets

Ai dan Zaf pencinta wallets.
Sejak kawin sampai skang, ada la 3-4 ketul. :)
Itu kami la, taktau la korang ada lg bykkan.
Walaupun elok lagi wallet tu tetap nak beli gak, exspecially ai la kan.
Cantik lagi pun gatal nak beli.
Beza ngan Zaf, wallet dia betul2 lenjan habis,
mana taknya laki kan simpan wallet dlm seluar.
Naik jahanam, ada tu baru setengah tahun dah macam ape bentuk wallet dia tu dah hehe
Kita perempuan letak dlm handbag takde la rosak mana kan.

Ni dari wallet time kawin, suka Braun Buffel.
Dari bujang sampai la skang..
Tapi Braun Buffel ni pun dah mahal, nak compare 5 tahun lepas :)


pastu beli Coach plak.
Yang ai nya beli masa Valiram wat sale.
Actually tak de pun nak beli, tapi dah murah amik je la.


Beli Gucci plak.
Time ni ai dah minat pada long wallets.
Sbb leh letak byk kad.. alah kad point dan member card je. :p
Beli ni kat Singapore, tau la kalau pegi Orchard Rd. tu kan..
mmg la shopping aje.



Lepas dah beli Gucci, latest wallet ai pakai skang Prada.
Sampai la skang pakai tak tukar2 or beli baru.
Zaf tak beli wallet, dia beli sling bag Prada je.





Skang ni rasa nak beli baru, dah 2 tahun dah tak beli hihi
alasan alasan kan

tetiba minat pada Braun Buffel wallets ni.
Tapi tgk design nak sama cam Prada tu plak.



Tak pun amik yang ni la cantik gak..
wallet panjang kaler merah
Takde lagi kaler terang2 camni..
hmm menarik2 ni :)





8 comments:

linahilmin said...

i jarang beli... tunggu rupa tak brp cantik baru beli! hubby lagi la, i think semenjak kawen baru 2 kali kot tukar..., ni dlm i dlm proses memujuk dia tukar dgn harapan bolehlah tumpang masuk2 butik! ha ha...

ps- i sker wallet yg colour vibrant, terang2.. so sila beli yg merah tu! lawaaaaa!

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

oh my kak yat. best nye lah kan. linda plak tak suka pakai wallet.purse...hehe

zailamohamad said...

zaila dah lama xpakai wallet, skrg semua benda letak dalam wrislet coach, tapi ingat nak beli juga satu & zaila suka yang panjang punya style

mrsharis said...

yup..betul tu. Lelaki & perempuan sgt berbeza. Aku pun dah banyak kali tukar since kawin, dia baru sekali. Itu pun 2 tahun lepas..dah nk lunyai dah pun ;)

Joy said...

sejak kawin I dah tukar...4 kali, si dia baru 2 kali..hehehhe..BB fink tu cun!

maya amir said...

suke wallet yg pjg2:)

shila ariff said...

beli jangan tak beli...hehehe...

AngahSayang2314 said...

angah pun suka pakai brand braun buffel best kan?? tapi teringin nak pakai corch loooo