Wednesday, December 22, 2010

Mahu tukar beg

Nak beli beg patent leather ni



atau ini



yang pasti beg 2-2 atas tu tak lebih dari RM1k kan.

untuk gantikan beg yang fabric ini
sebabnya bag skang ni semakin lunyai.. usung kesana kemari
walaupun pakai baju tak matching langsung ngan beg haha




p/s: yang pasti nak kaler pink jugakkan.. :)


11 comments:

Rozita said...

beli je..jnji berkenan

linahilmin said...

yg 1st one laling, coz u peminat tegar coach carryall!
santekkkkk!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belum ada lagi aku beg kaler pink..

mrsharis said...

Eliss: kita sama, aku pun belum ada beg kaler pink. Cute jugak kan..

atty's said...

salam yatie..

meleleh airliur nie..semua cantek2 nya ..

Zuhaini said...

cantik! :) walaupun nampak macam kecik sket dari yg u duk pakai skrg ni...

Ibu to AqiF n ImraN said...

sis, i vote for #1 :)

mummysyafie said...

nor tahu..tak lama lagi mesti dapat satu nyer..ish..ish..yati ni kalau nak mesti dapat. dah ada nanti jangan lupa share ngan nor taw

CuTeMiUt78 said...

skeee tgk yg the first tu.. cantik... tapi kita tak berapa minat kaler pink...sebab susah skit nak matching

CiKaYu said...

yati apa kata beli dua-dua je...pink juga! lariii

zailamohamad said...

i berkenan both yang atas tu, carry all nampak kecik sket tapi semuanya lawa ah..