Thursday, December 30, 2010

Perasan tak

Tak tau la orang lain rasa ke tak pe yg ku rasa.
Kalau ai suka pada sesuatu kenderaan,
bila atas jalan mesti nampak aje..
tak kisah la masa tgh drive ke, tgh lepak kat restoran ke..
pegi keje balik keje...pegi kedai pegi mana-mana la
ada je nampak kelibat2 kenderaan yg diminati tu.





Oh gambar di atas adalah kereta idaman.
Mampu tumpang je.. kalau bawak mesti orang kata kereta tu jalan sendiri.
Tak nampak drebar hahaha
Okey encik suami, sila beli satu.
Esok gak order hahaha
Kalau disuruh pilih, ai nak Q7 je cukup. :)

hmm, minat pada kereta kuda,
tapi idak pulak nampak kereta kuda atas jalan hihihi
Apa2 aje la aku ni huhu

4 comments:

linahilmin said...

My most fav suv: volvo cx90 & ww toureg! Perghhhhhhhh, leleh ailio tengok org nyerrrr! Santek!

Liza said...

nice car, penah naik toureg...mmg best, laju pun tak rasa!

Joy said...

perasan. bila kita start minat kete tu..asyik ternmpk2 aja...yati, Salam Tahun Baru 2011!

mummysyafie said...

lawa keta idaman..tak mampu lagi nak pakai keta camtu..tapi angan2 tu ada lah gak..hihihih...