Thursday, December 9, 2010

Macam-macam

Ada la orang yang kita tak kenal
ntah sape, datang dari mana
tanya soalan,
“Tak kisah ke downgrade lifestyle ko tu?
Hidup mewah beli barang branded sana sini,
tetiba nak beli barang murah bole percaya ke?”

Baik betulkan tolong pikirkan hal orang.
Tak payah la aku nak explain, nanti beban otak ko tu hihi
Terima kasih la yer.
Dah dah jangan sibuk hal orang. Shoohh shoohh

13 comments:

Sidratul Muntaha said...

orang..orang...
seb baek ler Allah ciptakan dia tu as orang
klu menatang?1
lantaklah weih..
ade duit,beli
takde duit diam..
tapi ade duit takde duit..
org tu bg ker?!
ade ker?!
eish..
jeles tu dia tu..
nnti sedekah doa sikit kat dia yati..
bagi terang ati dia tu sikit..

Joy said...

ignore kan aja org2 gitu..huhuhu

mEiZ SHA said...

waa mulut sape tu kak?
mati ke kalau pakai barang murah nie??

uishhhh mulut xde lesen btol la..:)

mrsharis said...

sape tu yati??
apa motif dia cakap macam tuh?
Jeles agaknya..
Geram kan manusia mcm ni..klu tak suka jgn la baca blog kita. Ni degil..kan sendiri dah sakit hati..

ABAIKAN!!!!

.m.u.n.i.r.a. said...

pakai barang murah, downgrade status ke?
my fren yang kaya raya *kete mewah 3 bijik kat umah* selalu cerita beli baju kat tesco!sungguh-sungguh low profile nya!

AngahSayang2314 said...

ala buat tak kisah jer.. senang cerita cakap ada aku kisah hehehee

~ As ~ said...

duit aku suka hati aku lah, ahahah kan kan??? barang murah pun cantik2 apa...

4 Kay-E said...

Macam2lah orang ni. hehee..
kelakar pula.. ada juga org yg fikir mcm gitu ek?
'downgrade'? heheeee...

Marina Monroe said...

Salam Ziarah, Murah ker mahal ker, yg pastinya pakaian harus lah bersopan.
Biasalah orang akan menilai dari jenama pakaian..
Seelok2 nya bersederhana sahaja pesanan dari Nabi Muhammad SAW

Arash Libra said...

aik org yg ini mcm pon ada kah?? pedulikan je..

AngahSayang2314 said...

singgah sini x ada new n3 ke??

zailamohamad said...

alahai, mulut saperlah ni

CiKaYu said...

yati...org cam gitu rugi je melayan, buat sakit ati & paler....