Sunday, December 19, 2010

Shopping free

Semalam kami ke One Utama,
gi redeem bonuslink point tuk Parkson voucher.
Biasa la nak ujung2 tahun baru nak gi wat, kalau tak burn point rugikan.

Punye la ramai manusia kat Customer Service..
lama giler menunggu.. si akak Zahra dah tak dok diam,
berlari sana sini, pening mummy.


Bonuslink ada wat contest.
Kalau korang jenis kaki shopping, pegi la beli barang2 kat outlet terpilih.
Mana tau rezeki menangkan.
More info klik sini.


Berjanggut tunggu daddy kat counter,
ni la hasil voucer yg kami terima..
dapat la ratus ratus, sape nak bagi ye dak, alhamdulillah.


Pada sesapa yg tak pernah redeem bonuslink point tuk Parkson voucher ni.
Firstly korang dapatkan pin no dulu.
pin no ni kena call bonuslink tuk dapatkan.
Pastu gi la customer service mana2 Parkson.
1,000 point = RM10
kami suka redeem voucher ni lagi dari barang2.
Sbb leh beli barang kita nakkan.

Voucher kalini kami pakai semua tuk Zahra.
Dari baju, seluar, kasut, pampers..etc
ha amik ko, dah macam nak raya dah, semua baru hihi
yang penting free ye tak :)

4 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wahh mmg macam raya la kan best tue x penah reedem pon lg ahahha

CiKaYu said...

ayu pegi parkson klcc smlm, tapi x sanggup nk menunggu sbb danisha dah cam ada ulat kt punggung, dah lah pegi berdua je dgn dia x sanggup nak tunggu. balik je...uhuhu bestnya zahra, baju tuk tahun baru yea...

Sitisifir10 said...

bonuslink ek...sll kumpul2 pastu buat derk takgi tebus....rugik2

Nadia Dzai said...

betul babe, voucher lg untung! ape lah cite points i dulu tue :p