Wednesday, December 15, 2010

Wristlets

Dlm banyak2 brand, brand Coach la menjadi pujaan hati.
kalau nak cari writlets.
Suka sbb Coach ni byk design yang cantik..
Designnya ada yg ala2 formal, casual, ngan funky2 kan
Pastu kaler2 tu menarik dan tertarik hihi
Suka tgk wristlets tapi tak de la rasa nak beli.
Sbb tak tau nak letak ape dalam tu.

8 comments:

DaZzlingLilLy said...

i pun sama dgn u yati,nak beli tapi taktau nak letak apa dlm wrislet nih..hehe..so minat dr jauh jer..

4 Kay-E said...

Coach mmg byk design & colorful :)
sweet je.
sethn berkali2 kuar design baru... kalau tak tahan godaan, heheee...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cantiknya :) dah ada anak, beg besar2 baru sesuai :p

AngahSayang2314 said...

angah pun berkenan tapi belum terpikir nak beli sebab tengah mencapai misi lain dulu hehehehe

mummysyafie said...

dear...nak beli satu lar..tapi kena tunggu wishlist nx year

LIP (^_^) said...

i vote for coach too.. :)

AngahSayang2314 said...

alamakkkkk best tuee

zailamohamad said...

zaila letak duit dalam tu, hahaha lama dah xde wallet..ingat nak survey long wallet sebagai penutup 2010