Sunday, December 26, 2010

Makan2 kat Ikano dan Ikea

Hari Khamis lepas, ai start cuti sampai la harini.
Esok keje balik huhuhu
Masa hari khamis tu, takde plan ke mana, rehat2 je kat umah.
Tetiba Zaf call jom lunch.
Dia dah habis meeting sambung balik keje mlm.
So ape lagi orang dah offer kuar kita ok je la kan.

Pegi dekat2 je, kat Ikano.
Lunch kat Teppanyaki. Pastu gi Alliance Bank uruskan hal opis jap.
Habis tu kat lobby Ikano ada ToysRus letak mainan,
ape lagi si Akak Zahra ni berlari kemain seronok lagi,
nampak castle.

Tunggu la ada landed house, bole beli menda alah ni kan.
Bole wat playground, huh macam2 idea dlm pale otak ni.



Nak jadi Rapunzel katanya..
camtu kena bela rambut panjang la nak oi.. ;)



Aliah tunggu besar, baru leh join akak main yer.




Dah puas Akaknya main, kami ke Ikea.
Jalan2 cuci mata tgk design baru.
Penat jalan, kami makan meatball ngan Daim cake..
Makan lagi hihi. Jadinya malam kami makan roti je. :)



Sorang satu okeh.. huh menggemokkan hihi



Oh Akak Zahra beli ape tau kat Ikea..


Crocky ijau tu dia nak sangat.
Panjang weh..lagi tinggi dariku.
Yang pasti tak girly langsung anak dara ni hihi
pastu masa nak bayar, awek cashier ni takut nak pegang,
dia geli katanya. :)

4 comments:

zailamohamad said...

zaila xleh g Ikea time hujung2 bulan gini..naik meroyan jadiknya pasal rasa semua nak beli..tunggu dapat gaji baru seronok masuk Ikea cuci2 mata *list barang nak beli bulan depan dah ada dah*

4 Kay-E said...

sukanya zara dpt castle. Bila mummy nak beli ye?

meatballssssssss.. sgt sedap :P
menu wajib bila gi ikea.

mrsharis said...

zaraaaa...cover sikit spentot tu. Aunty nampakk ni.. =P

mummysyafie said...

pesst...yati, bila beli neverfull nya