Monday, December 27, 2010

YES by Chomel Craft!!

Kalau korang ada anak perempuan
mesti korang meroyan tgk menda alah ni.
Eh takde lah, tetiba nak kata korangkan,
padahal ai yg meroyan.. korang je rilek takde menda hihi

Sape tak kenal ngan Chomel Craft daku hempuk kang.
Kalau tak tau, sila buat2 tahu hihi
Baru2 ni kat CC buat YES.. yer korang ingat shopping complex je ke wat sale.
Online shopping pun ada YES gak.

MasyaAllah cantik2 la hair clips ngan cekak dari CC ni oiiii
Macam2 kaler, macam2 bentuk ada.
Dan pasti ai mengorder stock tuk anak2 ai.
Pada sapa nak order korang pegi kat
Chomel Craft Facebook
http://www.facebook.com/chomelcraft






5 comments:

mrsharis said...

memang banyak yg berkenan tp org lain lebih dulu choppp..

Dee said...

comelnya..tp anak2 dee kalo pakai x lekat kt kepala..tu malas nak beli..hehehe..

DaZzlingLilLy said...

headband tu comels nya...

4 Kay-E said...

mmg kalau ada anak pompuan, bab ni plg bahaya. mak yg over beli mcm2. heehee..

sumenye comel.... geram kan?

mummysyafie said...

omg!!! geram nya..mintak² dapat anak girl nanti