Friday, December 17, 2010

Pakcik Kayo!!

Kalau la senang sangat dapat duit macamni kan..
semua orang kaya kat dunia ni.

korang pernah dapat sms mengarut camni tak. :)

fuh 20ribu tu


campur ngan 17ribu..
woweee.. 37ribu..pakcik kayo hahahah
tak yah penat2 keje.. tunggu sms ni je sudah.
Cepat korang, call mamat Nasir ni ahaks

6 comments:

mrsharis said...

hahaha..keja nk menipu jer kan. Beli pun tk power rootnya..alih2 dpt duit :)

Bengong kan org2 yg hntr msg mcm ni.

LIP (^_^) said...

mcm2 hal.. :)

Ciklinn said...

ada satu citer kelakar.... makcik laki linn kan pernah dpt mesg camni.. nak bg 2 billion... punyerlah happy makcik tu... seb baik kami dtg uamh dia.... kalu idak dia nak bank in dah 2k utk transaction money.. hadoiii kelakar betul time tu... kami duk gelak gelagat dia tak senang duduk tu.... huhuhuhu

kalu laki linn lak siap dia main2kan balik mamat indon tu... hihi

Connie said...

salu je dpt... bile dpt dpt terus delete.. mls nk layan..

zailamohamad said...

hahahaa, teringat ada sorang my friend kat opis ni dapat panggilan dr Power Root konon2 dia menang hadiah sejuta tapi last2 rupanya member opis yang lain kenakan dia, jahat sungguh!!

my Angel Closet said...

The vouchers come on time for Christmas voucher :P