Wednesday, December 29, 2010

Dating + Makan + Bola

Harini bermula balik Hari Dating Sedunia kami.
Sejak dari bersalin, sampai ke pantang dan sampai la skang.
Tak sempat2 nak berdating bedua..
sibuk uruskan anak2 huhuhu

Tapi dating kali ni tak kuar mana.
Dating kat umah je sambil tgk bola.
Anak-anak??!! cam biasa tinggal kat umah mak tok. hihi
Bila dah berdua nama pun dating sendiri mau ingatla hahah gelak setan jap.

Sblom start bola sesi menggoreng keropok dan nuggets,
kononnya tuk bahan mengunyah sambil tgk bola.
Tapi blom start game, habis licin sudah.




Terus Zaf order Domino's Pizza lak.
Lihat lah perut kami yg macam tong ni,
badan kecik tapi leh sumbat segala macam hahaha



Sronok giler tgk ke2-2 team, sangat agresif.
Yang pasti team Malaysia takde la defensive sangatkan, wah syok.
Syabas wat Harimau Malaya.
I Lap You Fahmi!! haha tetiba je kan

Owh terima kasih wat PM kita yg bagi cuti umum Jumaat ni.
Jimat dah satu hari cutiku, leh bawak gi next year..hehe
Hip hip Horeyy Hip hip Horeyy

pic semua dari en google.

8 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

aku pon nk gelak jahat juga la hahaha sambil tgk bola sambil mesra2 alam ekk ahahha

linahilmin said...

seronok leh bersorak sbb takde baby kat rumah ye.., best jugak ada masa duduk berdua aje... *ehemmmm*

mrsharis said...

bila la aku nk berdating ngan haris nih..

nak tinggal tiga2 kt bibik takut bibik pening lak ;) Nampaknya kena tunggu hari bekerja..amik cuti pastu hannan & nuha hantar jugak g taska..

Nurhayati said...

anna: 18sx haha

lina: tu la pasal anak2 letak umah mak, kalau tak takleh la nak menjerit..hover kan.

liya: disebabkan tu jua la hari dating kami hari weekday.. kalau weekend mmg tak leh dating.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun dah lama tak dating ni..aku memang dah apply cuti esok, bleh carry forward laa gini :)

mEiZ SHA said...

rini sume citer pasal fahmi...:)

mummy pon ye..heheheh..

zailamohamad said...

waah semua dok gilekan si fahmi ni ya!!!

kompeni Zaila carry forward ke Isnin, tapi esok tetap cuti juga pasai nak p shopping!! weeeehuuuuuuuuu

mummY2Y said...

bahagianye uma mak dekat2 jek! bleh dating dua2an..