Saturday, December 11, 2010

Ke Muor

Pagi tadi kami ke muar.
cousinku bertunang..
Tahniah Azura!!
Sangat cantik temanya.. hitam putih & gold.

Ni gambar ai bersama2 cousin perempuan..
cousin lelaki semua ilang, ada yang study dan keje kat Korea,
yg study kat perak.. macam2 la.
tapi tau tau la bab2 tunang ni laki bukan amik port sangat.
Bertunang ni hal perempuan katanya hihihi

Owh yer, cousin2 ku ni semua masih belajar lagi.
Ai je yang paling tua dari dorang semua.. sb tu panggil kak long.
Anak pertama, anak saudara pertama, cucu pertama.. segala2 nya pertama.
hahaha
Bergambar ngan dorang ni terasa muda lak hihihihi



Tahun depan ada 2 kenduri la nampaknya.
Ni adikku yang akan kawin pertengahan tahun,
pastu cousinku tadi ujung tahun.
Haishh cepatla korang kawin, leh la anak2 aku ni ada geng.




Petang plak kami pekena Mee Bandung Muar kat Tanjung..
fuh terbaikkkk..



3 comments:

Sitisifir10 said...

Saya cucu sulung dua2 belah mak dan abah saya jugak...kalangan sepupu2 kami, saya sorang je dah kawin...anak dah 5 dah dan diorang ajelah cucu kedua2 belah keluarga....nasib baik 5 org, ada jugak nk geng2 :P

zailamohamad said...

alahai kecik je kak longnya, tak nampak tua pon;D

Connie said...

yati x tinggal dgn gaya 'peace' nya itu.. heheheh...