Sunday, December 12, 2010

Baby Tights

Time Zahra dulu, ai tak gilakan sangat tights.
tapi sejak ada Aliah ni, suka plak.
Tights ni sesuai tuk pakaikan romper ngan dress kan.
Comel je.



Borong tights kat Mothercare.
Ceh mcm la borong seguni kan.
padahal 5 helai je hihihi
Ada 10% discount.


Pasni nak order tights yang animal patern lak.
Tak pernah lagi beli camni, time zara dulu pun tak beli gak.
kalau tau kat mana beli online yang murah2 rogerkan padaku yer.


pic googled.

10 comments:

4 Kay-E said...

Ahaa.. kalau baby girls tu mcm2 boleh pakaikan. tights for girls mmg byk pilihan. cute.. esp the polka dots..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

mmg cute2 jeles nyer aku tgk nk bg aqil pakai x sesuai ahaha

mamamarissa said...

babe, i gila leggings skrg nie :D

mrsharis said...

yup..memang best shopping tight/legging utk anak dara ni. Nuha sampai skng ni aku till pakaikan tight yg gmbr animal kt montot tu :)

Banyak yg jual online..ko sediakan duit jer..hehehe

AngahSayang2314 said...

ala harganya sebenyarnya murah jer kalau beli borong... angah kalau beli kat pemborong jer lepas tue pakat ngan akak angah sendiri kongsi2 la saiz apa nak???
baru Rm 2 lebih jer seheli

mummysyafie said...

gerammmm ngan tight macam ni. tapi apa kan daya..

adda said...

si kecik ni mmg sama muka dgn zahra la yati

UmmiRosma said...

yes..Rosma pun suka mothercare's tights and socks...alah membeli menang memakai.

The animal tights tu pun comel2...eee...geram tengok..

zailamohamad said...

yang gambar bawah sekali, mostly zaila beli di plaza GM & kawan2 Zaila aje, RM10 sepasang, kalau beli banyak2 lg dapat murah..suka pakaikan pada Ameera, nampak kedek2 bontot dia bila berjalan..hahahaha

iemaniza said...

kalau nak cari tights/legging/romper dan lain2 bole tgk kat http://mama-ohmydearcloset.blogspot.com
tq!