Sunday, January 2, 2011

BR

Zahra ni kalau dapat makan eskrem BR,
laju je tau..sampai licin, habis.

Tapi kalau bagi eskrem kotak yg beli kat supermarket tu.
Aduhai, sebulan pun lom tentu habis.
Hampeh tul.. memilih anak daraku ini.



Muka puas hati sbb dapat eskrem peberetnya.



Adiknya pun dapat makan eskrem gak.
Daddy sumbat bole haha



Sedap la mummy.. Aliah nak lagi :)



Habis la kecik2 lagi dah sumbat eskrem mahal.
Pasni jalan salahkan mummy ye daddy.

2 comments:

mummY2Y said...

ala comeynye si kecit tu.. wei..sakit perut kang sumbat eskrim.. yaeesh pun sama pandai merasa! dia ni species suka aiskrim plain so klu beli cornetto harus toping tu i kena clearkan even mc d choc/strawberry sundae pun kena request no toping tp bile br boleh lak dia sental..cis!

mrsharis said...

Alah comelllll...pandai adik wat lidah mcm tu ;)