Thursday, April 30, 2009

Nougat



My feveret snack ever!!
Green Tea, Cappucino, Peppermint & Original ada yang soft & crunchy,
semuanya sedap tapi Original Soft tetap dihati.


Apa feveret snack uollss semua??!!


19 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

apa2 yg sedap ahaks

honeylanz said...

byk pilihan nye..colorful lak tu..has suka kindo bueno je ;)

Nadia Dzai said...

fave? ahaha mcm byk jeee :p

mummYaeesh said...

semestinye chips!

suka gak nougat original soft..
yg crunchy tu adeh..keras la!
plg tak bleh blah rasa green tea..
mcm pelik jerk rasa dia..

Farah said...

saya suka biskut IKO hehe...tiap2 hari makan..

mummy_adam said...

chips & chocolate.. nyum..nyum.. :)

~~ciklinn~~ said...

alamak linn tak pernah jumpa lah benda nie.... harus try ni...

mrsharis said...

memang sedap semua tu..dan harganya pun 'sedap'..hehe

Mrs LVoe said...

chips.. xleh dpisahkn

Mrs LVoe said...
This comment has been removed by the author.
supermummy said...

alo..bole tak tolong fwdkan ur email address kat moodyschmoody@gmail.com sbb nak email something psl supermummy amazing blogger award tu..thanks!

lili11 said...

Ehh ... dah masuk top 10 ler untuk supermommy award. Huih ,, klas gitew. Good luck!

Uncle Lee said...

Hi Nurhayati, my favorite is Cadbury's mix nut chocolate. And pot pouri mix nuts.
You keep well and have a nice day, Lee.

Zuhaini said...

erm.. ntah la ek.. jarang makan benda alah ni.. :)

aLeenA Adli said...

apa yg faveret??hehehe..
cadbury kot..
;)

mummysyafie said...

perghh..ni proses tuk mengembangkan badan ni yati

tapi paling suka cadbury

[-suziey-] said...

waa fev snaek..sy pn suke gk..bak mai seketul dua..ekekek:D

♥ LeeN ♥ said...

feveret snack leen is biskut rusk balqis.. ahahahahahaha voleh takkkk

hehe.
plus, the very dark chocolate. any brand... ohh xleh tahan. huhu.

reena said...

Suka gak Nougat nii! Tapi agak mahal lah, so tak leh makan slalu.Hehe.

Kalau coklat bar, suka Snickers.Kalau chips, Doritos & Chipster.Kalau ice cream (ice cream kira snack ke?), semua jenis ice cream termasuk ice cream Malaysia :p