Friday, April 3, 2009

Eskrem & Movie

Thanks to Niza sudi blanjer makan eskremm..yuhuuu
len kali blanje lagi ek.. Nyum Nyum
Eksrem yang buatku gemok huargghhh
tapi nak jugak

Kami bertiga dating nak tengok movie..

Owh cantik Ferragamo dia.. sukaaaa.
Shoes dia lak dari Dior.. cantik juaaaaa...

22 comments:

Dee said...

sy pun nk haagen dazs...huhuhu..

CT NORAMIZA said...

nurhayati - bestnyer pegi outing ngan kengkawans, dah lama x buat camtu.

~~ciklinn~~ said...

SEDAPPNYERRR AISkrimmm

wah best tak citer nie.... linn nak gi tapi husben kata dia takmau..habiss camno???

hihihh dia kata takpe tunggu cd muahahhahhah

Nurhayati said...

dee: eh bukan tgh diet ke.. jangannnn hihihi

ct noramiza: skali skala gi la hangout ngan kawan2. bukan selalu pun..

ciklinn: eskrem mmg sedapp hihihi. citer ni best..lite je takde sakit pala nak pikir ape2.. sbb tu la tgk ngan girlfriend.. sbb hubby pun tak tgk citer2 camni.

[-suziey-] said...

huhu...yati..sedapnye eskem..sgt terliur la..iskkk harus g cari haagen dazzz...:p

atty's said...

ESKEREM NGN WAFFLE..NYAMMIE..

MommyDania said...

ekstrem sungguh ice cream ituww!

CuTeMiUt78 said...

wow.. sgt ler sedap...

neezareef said...

lapo jd nye tghari2 buta nih...nk waffle

honeylanz said...

best kan sesekali sekala dating dgn kengkawan...

CoNniE said...

gurlz day out la nie.. best best, pasti enjoy...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

adus..leleh tengok eskrim..harus petang ni aku paksa my hubby beli eskrim :D

Nurhayati said...

suziey: cari skang hehe

atty: haah sis yummy

mommydania: sangat extremvaganza

cutemit: melelehhhh (style Sarimah dlm diary AF)

neezareef: saja bagi lapo..yuhuu

honeylanz: tue la mmg best. lagipun bukannye selalu.. sebulan 1 kali pun blom tentu lagi kan.

connie: enjoy byk ketupat diceritakan hahaha

elissmie: cepat2 cari eskrem balik nanti =)

mrsharis said...

Yattt..ko da tgk ke cite tu?? Huargghh..aku pun nk tgk jugaaaakkkk... sedey ni..

Nurhayati said...

dah tgk masa dating ngan 2orang tu.. len kali kalau kitaorg nak dating ko nak join skali tak??!!

misyamansor said...

menarik btol ice-cream tuh...hehe..
esk kne mkn ice-cream ni..lame sgt xmkn..hahah... :p

jijah said...

nak tgk cute hairclips? kat sini ada byk hehehehe

mrsharis said...

Aku ok jer tp anak2 aku tu nk pos ke mana? hehehe..aku tk harap la haris boleh jaga dua2 sekali.. :P

FaraMie said...

salam perkenalan..saya farah tgk gambo bertiga tuh saya cam kenal salah srg kawan u..suhaiza kan..ka salah org kem salam kat dia yaa..ni member sek. men.

Nurhayati said...

misya: semua eskrem mmg wat menarik dan tertarik.. dan orang yang memakan tu jadi de'bomb' ar hahaha wah lama tak makan..diet ke?!!! ;)

jijah: nak tgk hairclips?!! tak byk lagi.. nanti dah byk akan dikongsikan ngan uolss semua.

mrsharis: aku pun kalau nak ikutkan zaf jaga mmg tak harap, tapi sampai bila lagi.. nama pun ayah kan kena la sama2 tolong. lagi pun buka lama..3-4jam je :p

faramie: oo kawan su yer.. insyaAllah akan disampaikan salam u tu ek. =)

mummYaeesh said...

pesttt meleleh weols tgk eskrem ni!niza...nak gak!whoops..sape niza..lalalala

mrsharis said...

meh sy tlg jwpkan untukmu mummYaeesh..niza itu adalah lady in tudung maroon dlm gmbr di atas :P