Friday, April 17, 2009

Supermummy Amazing Blogger Award


Alhamdulillah My Cute Little Diary ni tercalon dalam Supermummy Amazing Blogger Award. (No.42)

Tak tau tang mana yang amazingnye hihihih..
Amazing tang gambarnye kah, tulisannya kah.. atau tuan punya blog kah??!! hahahah
ape pun terima kasih kat MalaysianSuperMummy[dot]com kerana pilih blog I yang tak seberapa ini.


So pada Super Duper Mommies2x sekalian yang tercalon jua dalam award ini..
sila lah tinggalkan komen anda utk I vote blog korang jua...
marilah kita meng'Amazing'kan sesama kita..hahahah



P/S: weollss terjumpe LinHarliana (blogger) kat IKEA.. dia yang tegur. terkejut mak, sila baca ceritanye disini =)

22 comments:

Dee said...

tahniah ye yati...sy dh klik..

Mrs LVoe said...

congrats yatt.. sha dh vote

neezareef said...

congratz2
ramai yg tesenarai nih
leh nk vote semua x hehehe

CT NORAMIZA said...

congrats!!!

mama uzma said...

salam perkenalan....
taniah ye tercalon...semoga berjaya...

Zuhaini said...

haha.. sama-samalah kita ya! :)

www.my-alia.com

*lepas ni saya klik ya! :)

[-suziey-] said...

dah click dh..good luck :)

Sidratul Muntaha said...

salam
hehee
ayu yg nominated aytie
huahuahuah
sama2 ler kita vote menvote
heheehhe

mummy_adam said...

dah vote.. good luck.. :)

Mr. and Mrs. Mizan said...

cgratz.. mmg amazing pun!!

shoptilldrop said...

do visit our blog for clearance sale..

mamazana said...

congrats ye mummy...

YANI said...

congrats yati!

~Eila @ Along~ said...

yat..eila dah klik..hope u menang..hehe

Liza said...

good luck sis, you deserve the nomination!

Mommy Lyna said...

jom kita vote2 sesama sendiri :D

'dah vote 4u!'

honeylanz said...

congrats.has vote kay!
n gud luck

CuTeMiUt78 said...

wah.. sesama la kita kan.. kita pun terpilih gak.. jom kita exchange vote antara kita..

Aunty J said...

Uda klik for you oso ya ;p Break a leg!! Hope we'll win something kik kik kik...

Senotip Synte said...

i dah vote for u gak
sama² la kita vote sama sendiri
hehehe

Hanim said...

i pun dah vote for u :) thanks for dropping by my blog!

shawLycious said...

congrats!
nway come have a look at my pretty Tie Rack scarves and ties
i post them directly from the UK :)

http://shawlycious.blogspot.com/

xoxo,
nurul