Thursday, April 23, 2009

Skills for life =)

Alhamdulillah sejak Zahra masuk TT ni banyak sangat peningkatan +ve darinya.
Tak kira dari segi physical or mental.. yang pasti dia akan cepat tangkap ape teacher ajar.

Cuma skang ni je bila time massage and singing session dia malas nak buat
sbb tak sabar nak main ngan equipment (development skills) huhuhu

Actually tak digalakkan amik gambar, tapi kedegilan Mummy tetap nak snap gak..
tue pun 2-3 je..jadi la kan




*taken by Z*

Oh ye, kalau ada mommy2 yang terasa nak enrolled kan ur child dlm Tumble Tots ni
(any programmes from 6months until 7 years),
I ada Discount Card... tapi valid kat The Curve je tau. Kalau sape nak email me k..nanti I pos.


31 comments:

mummYaeesh said...

ingat nak try yaeesh gak memandangkan dia sgt tdk berminat ke school katanye.. tp jauh sgt la..yg plg close dgn my place pun subang parade kot!

btw...sgt tdk dan nak jelajah sume n3..tunggu!

CT NORAMIZA said...

nurhayati, berapa jam utk prog ni, dan bila ye, i mean weekend ke?

mummysyafie said...

mak aiii...tengok lengan zara duk panjat benda tu. ketui² lar..hihihi..lawak la zara ni. mmg cute sangat.

yati, zara ni takut ngan orang lain tak. mana tau nanti aii dukung mau nyer melalak..

MeL said...

yatie, sesuai x utk mika yg br 6mnths ni? i cm berminat jgk. salu weekend asyik g shopping mall je, materialistic jdnya hehe

[-suziey-] said...

ala comelnye zara:) tumble tots tu cemana? utk baby's development program ke?

Nurhayati said...

mummyaeesh: tue la kalau dekat harus dah heret Yaeesh kan...hihi.. discount card ni tuk The Curve jer.. huhu

ct noramiza: class 45mins..slalunye 1hr.. ok sbb parents pun involve bukan kita biarkan dia sorang2.. class ada Rabu, Sabtu & Ahad.. pilih satu.

mummysyafie: tue yang wat tangan dia ketul2 naik muscle panjat sana sini haha.. Zara ni tgk orang..ada ok ada tak.. tapi kalau main terjah je jgn kata budak mak budak pun takut..hihi

mel: mmg Mika elok dah la masuk..sbb mmg start 6mos onwards.. ape salahnye kan bagi anak exposure menda2 camni.. ;)

Farah said...

yati.....i nakkkkkkkkkkkkkkkk.....mmg plan nak masukkan afif bln 6 atau 7 nnt...that promotion expired bile?

Queenin Murni said...

sukenya tgk baby debob2 camni.. :P

Mrs LVoe said...

sha xtahu nk comment ape yg pasti sha tahu sha suka tgok pic zara :-)

Nurhayati said...

suziey: haah TT tu tuk baby n kids development.. gie kat website dia ek tuk details. ;)

farah: promotion tu until May, next month ler.. Afif baru 4mos kan?? tapi xtau la kan leh pakai skang tapi bila dah masuk 6 baru join the class.

queenin: mmg semua orang suka.. mummy pun suka, tapi bila kena dukung tu huhuhuhu

mrslvoe: alahai, tak perlu komen ape2.. tau dah hihihi

honeylanz said...

aktif gak zara ni..bagus la TT ni. blh tingkatkan skill anak2. ery x pernah join apa2 lg..

Zihan Naszeri said...

mesti zara besar nanti leh skip darjah 1/2/3/4/5/6..kecik2 da byk exposure

CoNniE said...

hooo.. bagus ekkk.. nnt la tgk2 usya.

norainiammran said...

makin bulat muka zara sekarang ni.. hihiihihi..

Zuhaini said...

i pun nak, boleh..?

itupun kalau mampu la.. :)

nak kena survey juga harga dulu..

email me ya!

zuhaini@psn.gov.my

tq! :)

Dda Ly said...

alahai chumel nyer zara...suke die men ngan equipments tu yea??

Dee said...

owh..good info..nti nk google psl TT ni lah..

Haizales said...

wak..i pun ingat nk send Rania to this kind of classes...tapi kat sini ade gymboree je...wat do u think wak?

CuTeMiUt78 said...

memang bagus tumble tots ni.. dulu kita pernah part time kat tumble tots subang jaya.. seronok tgk kerenah budak2 ni

4 Kay-E said...

TT ni dah lama.. mmg bagus..
Yg bestnye most of the centre kat dlm mall..
Pas xtvt anak, xtvt mak pula.. hehe..
shopping... LOL.

Nurhayati said...

honeylanz: haah mmg active. tak larat nak layan.. sampai sakit pinggang dibuatnya huhu

zihan: uit perli ke ape..sampai nak skip... pandai sangat dah camtu genius.. leh masuk universiti terus haha

connie: kalau tuk sya2 rasanye byk program bagus2 camni kat tempat lain.. tinggal nak tak nak je kita hantar ;)

noraini: mmg sebulat mak dia..haha

zuhaini: bole.. u email i alamat umah.. tapi kalau nak tgk fee dia leh tgk kat link under lerning & education tu ek.

dda ly: haah suka sangat. samapi tak leh nak wat massage & singing session. sabar je la

dee: google jgn tak google

haizales: Gymboree ok jua.. yang program dorang ajar sama je.. yang penting sebenarnye macamana baby kita adapt that situation.. for Zara alhamdulillah dia ok. ;)

cutemiut: ye ke..wah bestnye la.. yati suka ngan budak.. mmg bila tgk kawan2 class Zara seronok je tgk keletah masing2.

4kaye: tue la kan.. pandai tul TT ni attract orang.. habis class Zara, sambung class Mummy plak..hehehe

mamazana said...

Zara... mulat2nya tgn die!!! Nak ikut mcm kak long Tisya ke? kekeke....

Arissa belajar kat umah je. Parentsnya x mampu. muahehehe.. Die nyer skill sekrg pun suke memanjat... katil, sofa, meja, sume dipanjatnya.

Mr. and Mrs. Mizan said...

ala.. i nak..
tp, anak stil xde lg.. camne...
sob.. sob.. sob...

Nadia Dzai said...

zara dah sekolah! ;) ehe

Nurhayati said...

mamazana: Zara bakal ikut jejak kak long Tisyanye hihih protege bole.. ala mama bukan tak mampu, tapi ada menda lain yang lagi penting nak pakai duitkan.. kalau tak takkan la soping hari2 hehe

mrs mizan: ala tak dapek la nak bagi.. kalau anak tekak/ anak mata bole masuk TT dah bagi dah hihihi

nadia: haah lama dah dia sekolah.. suka dia jumpe kawan2. =)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

best nyer zara :d

aqil duk umh jer la mummy dia x der wet ehehehe

Nurhayati said...

anna: saje hantar Zara sekolah.. berkawan kat sana.. hihi dok umah cam Aqil pun best jua.. kan.

i_sofia said...

salam perkenalan..
nak jugak discount voucher tuh..
;) tukar link yer..

Nurhayati said...

i_sofia: salam kenal jua ;) alahai voucher card ada 1 je.. dah bagi kat orang. ramai gak mintak huhuhu.. sori yer..

as said...

hai... best nyer... alysha baru 3 month... leh ker daftar dulu? n camna leh dapat kad diskaun tu?

Nurhayati said...

as: kalau nak masuk awal hantar kat Gymboree.. sbb TT start from 6months onwards je. kad diskaun dapat bila dah jadi member.. ;)