Wednesday, April 22, 2009

Soon..

Ye tak lama lagi.. bawak bersabar.. reward for myself. =) P/S: Sha, wish list bag put on hold disebabkan $$ tak leh tahan..huhuhu

17 comments:

mummysyafie said...

beli beli jangan tak beli..

Zuhaini said...

cantiknya... :)

Shopaholic Mama said...

InsyaAllah, hopefully you will get it soon! Byk barang boleh isi!

Jasfyra said...

hikhik..suka ayat itu.reward for my self.saya suka guna ayat tu jugak.give me 5..hehe

honeylanz said...

yati...Has pun nk yg ni gak..as a reward for myself gak..lalalala..tp lambat lg..kena tggu sebulan lg :(

CuTeMiUt78 said...

wah.. beli yati.. jgn tak beli..heh..heh..

CoNniE said...

uiskkk.. cantek ar beb... suke.. beli jgn x beli..

naddy said...

nice catch :)

Nadia Dzai said...

beliiiiiiiiii ;)

gurmit said...

Sudah kah anda membayar zakat b4 beli bag itew? heheh sajer kaco..

nice!! how much eh lv tuu??

~~ciklinn~~ said...

hadoiiiii idaman ku ini.. huuhuhuuhuh ...

setuju dgn zuera gak..suka dgn ayat "reward for my self".. yerlah kan dah penat2 keje tak salah kasi can utk diri sendirik..

mummy_adam said...

chantek nyerrr.. :)

Mrs LVoe said...

yeahhhhhhhhhhhh!!! wish list tu bila2 leh beli dear

Zihan Naszeri said...

haih..tak bley jadi neh

hehhehee

Nurhayati said...

mummysyafie: harap2 verangan ini menjadi kenyataan hahaha

zuhaini: mmg cantikkan

shopaholic mama: tue la nama pun neverfull, nak letak barang2 Zara ni.. haisshh

jasfyra: give me 5 back!! itu la statement penyedap hati hahaha

honeylanz: sebulan lagi tu tak lama.. wat wish list skang.. hihi

cutemiut:isnyaAllah kalau ada rezeki aminn

connie: kalau dapat kat tuan lagi cantikkan haha

naddy: kalau catch tu free mmg lagi best n nice kan hihi

nadia dzai: mmg nak beli, standby dah duit hihi

gurmit: alhamdulillah segala kewajipan sudah terlaksana.. sbb itu la mahukan beg pula. murah rezeki aminnnn (baru pas check pcb naik la pulak huarghh)

ciklinn: idamanmu jua ke..pe kata beli.. ya betul lagi pun pakai duit sendiri harap maklum

mummy adam: mmg cantik ;)

mrslvoe: tue la tapi kalau out of stock??!! huhuhu

zihan: ape yang tak bole jadi.. bagi jadi la.. :)

[-suziey-] said...

waaa cantek banget..i likeee:)

Haizales said...

i knw u can get it soon...dalam bag nnti mesti ada terselit barang Zara...hehehehe..