Sunday, April 19, 2009

Hadiah lagi

Many2x thanks to all my friends (blogger), walaupun dah sebulan Birthday Zara tapi masih ada lagi yang bagi hadiah.. ada gak bg tuk Mummy.. terharunyaaaa... thank youuuuuu..pemberian uolss ni akan dibalas seadanye.. so tungguuuuu hihihi

From Haizales aka Mummy Rania.. Rania yang comel sesangat.
Tangan pun dah naik ketul2 ikut sis Zara hihihi..
Harrods ni tuk Mummy..Zara punya pun ada tapi dlm entry ini.

From Watie aka MummYaeesh.
Mummy kepada Yaeesh yang encem dan slalu jadi model tuk Mummy dia.. =)
hmmm... cam tau2 je tgh cari FM KLCC ni..
Yang ni plak dari Honeylanz aka Mummy AC & Ery.
Bagi hair clips tuk Zaraku.. cantikkkk suka2x..
Zara dapat terus suh Mummy dia pakaikan.. best betul.

Books ni plak dari
Mama4H aka Kak Siti.
Mama kepada 4 hero2 nye.. yang best lagi salah sorang heronya adalah twin.
teringin nak twin gak.. bestkan. Zara suka buku2.. hari2 ngadap buku ni. ;)

Dan yang terakhir dari
Elissmie aka Ummi Nuha.
Nuha yang jua comel dan tembam. Tak lama lagi dia pun nak setahunkan.
Ummi bagi FM & BM tuk Mummy dan hair clip tuk Zara. yeayyyyy suka2x


Maceh kawan2 ku... jasamu dikenang =)

14 comments:

~Eila @ Along~ said...

wahh..meriah ngan hadiah..mummy zara pun dpt sekali..ni la org kata anak bawa rezki..hehe

CoNniE said...

mesti cumel Zara pakai clips2 tu sume kan.. hehehe..

[-suziey-] said...

waa meriah nya..byk hadiah...nak jgk bole:p

honeylanz said...

doakan Has dapat baby girl lak pas ni..sbb nk bg pakai hair clip & skirt..bila tu agaknye ;)

MUNIRA said...

manyak adiah zara dapat ;)
eh nama anak kite same laa...
sbb tu i berminat jadik follower u hehehe ;)

CuTeMiUt78 said...

wah.. banyak nya hadiah zara.. emmm nntikan plak hadiah dari amirul ya

mamazana said...

bestnya jd Zara...!!! Mummy pun tumpang sama jgk.

Dee said...

byknyer dpt hadiah..mesti seronok!!

Mrs LVoe said...

zara ramai pminat la dear :-)

Sidratul Muntaha said...

"anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

atty's said...

beshnya zara dpt bnyk diah...

Nurhayati said...

eila: tue la alhamdulillah.. org memberi kita merasa, tapi yang pasti harus membalasnye.. ;)

connie: tue la sangat2 comel jua pada yang bagi kat Zara

suziey: bole2x.. nak yang mana satu meh bgtau

honeylanz: insyaAllah Has.. pasti kalini dapat girl plak.. kena slalu jumpe hubby la camni kan..hehehe

munira: sama ek.. bestnye.. leh jadi kawan nanti..

cutemiut: mirul pun nanti byk cam Zara gak..bday dia pun tak lama lagi tu.. ;)

mamazana: Mummy pun jeles tgk anak sendiri adiah byk.. bole jeles ngan anak sendiri hahaha

dee: sangat2 seronok..sampai tak tau mana satu nak pegang and main.

mrslvoe: Mummy dia takde pun peminat huhuhuhu

sidratul: kena tag..errkkk.. okeh.. akan diambil award itu.. maceh yer..

atty: mmg best pun kak.. Mummy dia tumpang suka lebih hahaha

Haizales said...

wak..tak payah balas2..kite ikhlas memberinyer..siape yg tak nk bg hadiah kat Zara yg cute lg cerdik tu..kalo dekat, tiap hari nak kasi...hehehehehe

Nurhayati said...

haizales: i doakan ur family dimurahkan rezeki.. aminn...