Monday, April 27, 2009

Tag: Your Child

Tagged from
Ct Noramiza
, Mamazana dan Adda
TQ Mommies!!!

Pic ni masa Zahra lebih kurang 30mins dilahirkan.
Senyap je dia tak nangis, mata je bulat tengok keliling.

**********************************

Nama penuh : QASRINA ZAHRA BINTI ZAFARIS

Nama Panggilan : ZAHRA/ZARA

Jantina : PEREMPUAN

Tarikh Lahir : 17 MAC 2008

Tempat Lahir : DAMANSARA SPECIALIST CENTRE

Berat Lahir : 2.55KG

Cara Kelahiran : NORMAL



Apakah harapan korang pada anak ini..
dan korang nak anak ini jadi apa besar nanti... dan KENAPA..? :

Semoga jadi anak yang solehah, dan berjaya dalam segala hal. Aminnn…
(Mestilah nak semuanya yang baik2 dan terbaik untuk anak)

22 comments:

CT NORAMIZA said...

:) dah buat, bagus2 mama zara

mrsharis said...

dari sejak lahir dah nampak boolatnya zara ni.. :D

mummysyafie said...

nampak sangat mata tengah tuk tgk keliling kan..nak study dulu apa yang best..hihihi


2.55 je ke? lebih kurang macam wawan, wawan 2.4 je..one push dah kuar..hihihihi..

mimielola said...

Yum yum.... fresh. Merah2 lagi tu...

Zuhaini said...

wah.. comelnya.. :)

CoNniE said...

boolat nye mate.. hehehe..

~~ciklinn~~ said...

hishh rasa syhdulah tgokk gambar zara tu.... sgt2 comelll bulattr mata dier... bestnyerrrr...

[-suziey-] said...

comel zara..merah jek..

p/s: kita pnye big day date samala..3&4 june 2006 ;)

CuTeMiUt78 said...

amboi kemain bulat lagi mata zara ya..

norainiammran said...

wah.. lahir2 mata dah bulat2..

Shopaholic Mama said...

I pun perasan mata dia, so big & round!

mummYaeesh said...

besaunye mata..ape merah2 kat pipi dia tu??

4 Kay-E said...

Bulatnye mata Zara..
Sungguh comel...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. nnti klu free dipersilakan buat tag dari blog kita plak ya

Haizales said...

hehehe..zara dr lahir until now her face tak berubah...cute sgt,mata bulatz ;)

Nadia Dzai said...

bulatnyeeeeeee mate zara

honeylanz said...

zara ms lahir 2.55 kg x berat sgt. tp membesar dgn sihat auntie tgk. igtkan lahir dgn 3.0 kg ++

baik zara ni lahir aja lihat keliling cr mommy n daddy la tu

Dee said...

merah2nyer dia ek..mata kemain lagi..

linahilmin said...

lawa!!!

mummy_adam said...

chanyek nyer mata dia.. :)

atty's said...

bulatnya mata zara..baru je lahir..kan main tgk dunia...bijak..

Mr. and Mrs. Mizan said...

merahnya zara..
teringin nak ade baby, mesti best kan..
hehe