Thursday, April 9, 2009

Tag: Mom & Kids

Received award and tag from:
linahilmin
Babe, geram sama itu Ariana.. sangat la comelll dan itu Adam.. dah besar sure ensem..
ellismie
Baby Nuha yang comel, bila nak bawak kawan ngan Zahra ni.. ;)



baru beberapa jam Zahra di dunia =)


1. Admit one thing you feel awful about (involving being a mom).
Once you have written it down, you are no longer allowed to feel bad.
Remember you are a good mom!
Bila tak dapat nak control emosi. Especially time Zahra mengamuk huhuhuhu.
InsyaAllah aku cuba jadi ibu yang terbaik.
Yes, I’m a good mom! Hihih (moral support tuk diri sendiri)

2. List 7 things you love about your kids, you love doing with your kids,
or that your kids love about you.
1. Bila Zahra joget
2. Bila Zahra gelak
3. Bila Zahra nangis
4. Bila Zahra tido
5. Bila Zahra membebel
6. Bila Zahra jalan
7. Semua la berkaitan ngan Zahra, tak terkira banyaknye, tak cukup 7 nih..

3. Send this to 5 other moms of the year that deserve a reminder that they too are the best moms that they can be. Remember to send them a note letting them know you have selected them, and also add a link to your post that directs people back to the person who nominated you.
1. Connie
2. Mommy Dania
3. Honeylanz
4. Suziey
5. Haizales

Sudilah kiranya terima award dan tag ini. Kalau dah terima dan buat abaikan aje. =)

22 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

tiut nyer zara baru lahir

CT NORAMIZA said...

lain la muka awak masa ni. bestkan ada anak, rasa bahagia je hidup

Mrs LVoe said...

sha baru nk ckp mcm ct noramiza ;-) insyaALLAH dear.. if ade rezeki, suatu ari mst dpt yea

CuTeMiUt78 said...

wah.. kenangan kan.. best bila digelar ibu ni

CoNniE said...

hohoho... mcm dah buat, tp tak letak gambar.. hehehe..

Sidratul Muntaha said...

comelnyer zara
aduyaii
bilalah aku kn dpt ank pmpuan nih?
hahhahaha

[-suziey-] said...

erkk..adeeii..kena tag nih..huhuh...
waaa comelnye bby;)

mEiZ AraNda said...

semangatnya zara baru lahir..;)

masviona said...

saat yg paling best dlm hidup wanita tentunya saat bergelar ibu tuh...kan

nurulzia said...

yati, tu dorg buat lawak je Kj jadi MOE nye minister..hehehehe..sorry yek..saba je la nurul..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nanti ada waktu dan kesempatan kiter jumpa ok!

nurulzia said...

sabar ye dek non..budak2 kat ofis buat lawak..hehehehe

honeylanz said...

yati..dah siap

best kan rupanye being a mom ni..memula preggy dulu..takuttnye...

erlyda said...

anda telah ditag =D hihihihi

atty's said...

kty takde gambo kt ward..lepas bersalin..zaman dulu..kameradigital..semua mahalkan..

Dee said...

kenangan yg terindah dlm hidup kitakan..bila ada anak sendiri..dr saat mengandung, melahirkan dan membesarkan mereka..

Mr. and Mrs. Mizan said...

syok nye tgk pitcas awak slps baby zara berjaya dilahirkan.. tau, saat tu paling indah, kan...
ala.. kite xde baby lg la.. dah setahun lebih kawen.. tp, belum rezeki lg.. doa² la kite dpt baby pulak.. hehee

Nurhayati said...

anna: Zara baru lahir tembam tapi tak berat harap maklum hihi

ct noramiza: lain ek, muka lepas jadi mummy makin cantik yang pastinye hahah perasan. alhamdullillah penyeri weollss

mrslvoe: lain ek, dulu tak cantik skarang cantikkan hehe. isyaAllah tak lama lagi Sha plak.. yati sentiasa doakan.

cutemiut: tue la bila tgk pic ni balik cam tak percaya

connie: hihi its ok

sidratul: bila nak dapat ek??!! pe kata bermula dari skang hihihi

suziey: buat jgn tak buat =)

miezaranda: mmg semangat.. sbb tu la Mummy dia ada muscle

masviona: tue la kan.. saat2 paling manis yg tak tau nak gambarkan camne

nurulzia: sabar la aku ngan Nurul nih huhuh

elissmie: insyAllah.. one day ;)

honeylanz: wah pantas dan tuntas yer..hihi tue la kan.. masa dulu rasa takut nak pregnant..skang macam nak lagi hahaha bole

erlyda: owh di tag lagi.. ok.. masuk dlm list.. kena que hihi thanks

atty: tue la kan dulu nak beli camera tak cukup duit...skang ni bersepah2 dah.. kakty nanti mana tau ada baby lagi, standby camera siap2 hehe

dee: tue la semua nye terindah, rindu saat2 tu.. rasa nak lagi :p

mrsmizan: insyaAllah, satu hari nanti uols dapat baby.. berusaha dan berdoa slalu.. dan yati pundoakan uols dapat baby cepat aminnnnn ;)

NuRuL DhiA said...

suka nama zara..dulu mmg berangan kalu dpt baby girl nk kasi nama zara :). kiut nye baby zara masa lahir

Gieyana said...

comelnyer si kecil tue!igt 2 thn lepas time give birth camni..hehehe..

mummysyafie said...

waa...zara kuar je dah tembam iyer.

Mr. and Mrs. Mizan said...

tQ.. Aminn...