Thursday, April 16, 2009

Tag: My Blog



tag from Neezareef & Honeylanz

1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
My Cute Little Diary

Sebabnya ini lah satu2nya diari yang ku ada.
Diary yang bukan rahsia sbb bole dibaca oleh semua orang,
maka tak perlulah diceritakan semuanya.


Tapikan diariku tidak secantik cam org lain,
yang siap bagai dengan header & background yang cantik-cantik. huhuh..


2)Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://cutelildiary.blogspot.com/
seperti yang ku katakan ia adalah diary kecil buatku.

3)Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Hentam saje, ikut suka =)

4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda?
No No No No No!!!

5)Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
Neezareef
rajin mengupdate blog, macam2 dia cerita.
Kekadang tak sempat nak baca semua entry dia.. laju sangat la.. hihi


Has
seorang ibu yang penyayang pada 2 hero nye. Dan skang sibuk ke gym ;)

6)Next 10 person to tag. (aduhai ramainye..)
Sbbkan kena pilih ramai, taknak la tag sape2. tapi sape tak buat lagi silalah buat ye.



P/s: sape tau kat mana nak cari hair clip cantik mantik tuk Zara. TQ!!

13 comments:

mummYaeesh said...

memang cute pun blog ni...
simple & cute..satu gambar pastu ada citer pendek jerk...klu weols puasla nak pendekkan citer ujung2 jd panjang gak..hahaha..

saya tahu..kat kedai hair clips la..woohoo..lalalala

Liza said...

There's this shop at klcc called axxiss tak silap, lots of nice hair clips there.

Btw, did you send me a bookmark. Sorry lah, baru prasan smalam cause I gave you my mom's address. Yesterday only I noticed a letter for me on the dressing table. Thanks so much. Very nice and cute

neezareef said...

thx settle kan tag..hehehe

yeke blog sy update laju sgt..

bkn ape..kdg2 byk menda nk update dlm sehari tu byk la n3..kalo xde idea tu amek..senyap sunyi..hehe

[-suziey-] said...

waa rajinnye g gym..syiok bile ade byk masa terluang ..huuhu

honeylanz said...

blog yati mmg cute n nice to read. ringkas tp padat ;).

dan sgt suka tgk pic aksi2 comil zara..

mEiZ AraNda said...

hehheehe
g kat GIRLS mid valley...
so cute n sweet...;)

linahilmin said...

method blog ni simple.. normally ada satu pic & citer ringkas je... suka! 1st time ada pic hubby u kat sini ye..
ps- mesti comel zara, mummy nyer rajin tul nk wat2 rambut!

nana said...

k.yati g la kt GIRL atau MISS-T ke...byk tmpt ade kdai tu...klcc,mid,jusco...smua comel2 ngn pink color...

honeylanz said...

iye..btul kata nana, kt Miss-T ada bykk pilihan hair clip gak. cuma yg pasti ada kt JJ wangsa maju. ;)

Mrs LVoe said...

cute la blog u.. sha suka tau.

Nadia Dzai said...

ehe, jgn hapuskaaannn :p ehe

supermummy said...

hi ur blog has been nominated for the supermummy amazing blogger award! do visit my blog for more details..thanks!

Nurhayati said...

mummyaeesh: maceh kata blog ni cute terharu gitu.. citer2 dlm ni sependek tuan blognye hahaha

liza: thanks sis..wiken ni serbu axxiss.haah i mail BM kat akak..terimalah lil gift yg tak seberapa tu yer tanda our friendship =)

neezareef: berpeluh2 ni ak perabiskan tag.. slow update tak mcm u. ;)

suziey: tue la Has tu skang dah rajin bergym..kita bila la lagi hihih

honeylanz: ringkas tu iyer tapi padat tu cam tak sure.. rasanye tak sepadat yang disangka haha.. nanti yati letak pic aksi Zara byk2x

meiz: okey roger.. tqqq

linahilmin: bukan ringkas, tapi tak reti nak tulis panjang2 hahaha.. Zara tu pasrah je ape Mummy buat kat dia.. tak kisah tu yang best tu..

nana: ha okey.. akan serang GIRL & MISS-T tq nana

mrslvoe: tq Sha. blog je cute ke??!! tuannye huargghhhh

nadia: takkan hapuskan.. penat je buat n tempek gambar.. kan kan kan

supermummy: wah ye ke??!! tak sangkanye..dapat nominated pun dah ok.. tapi cam tak layak nak menang sbb ramai gile yang best.. hihih btw tqqqqq