Sunday, April 5, 2009

Formula 1

Gi tgk F1 kat Sepang. Sampai2 agak panas terik... tapi ujan lebat lak petangnye.
Sayang race tak habis, tapi ape pun kitaorg tetap enjoy.. ;)

Harusla empunya blog nak enterframe.

Ngan best buddy.
.
.
.
.
.

Nah layan bunyi hihihi

video

23 comments:

erlyda said...

Yeahhh i pun pernah gi tgk F1...pergghh panas tak ingat kan..bila dh balik itam legam jadinyer huhuhuhu

mamazana said...

we all tgk dari sini je... huhuhu... tp tu la, mula2 mcm panas terik, tetiba ujan lebat la pulak.

Mr. and Mrs. Mizan said...

best ni.. best2... red colour lg u..

MeL said...

huhu sib baik xpg..hujan lebat xhengat! haru race tu hihi ;p

mummYaeesh said...

weols tgk race gak...kat pasir slk...drag race event sendiri..woohoo..

p/s awat hubby tak pakai merah!adoila..

neezareef said...

wah g dating tgk f1 ya

LoVEaQshA said...

waaa.. xdpt g thun nie sb spupu lupa nk gtau dia bz sgt..
dpt thu pon smlm ptutla tgu2 xkn xda thun nie..

DiYa said...

Yati, you and hubby merasmikan kasut baru ye. cantik la merah, tapi betul kata mummYaeesh kenapa hubby you tak pakai shirt colour merah juga.

honeylanz said...

1st pic Has dah dpt spot..kasut merah yg baru..hehehe..

linahilmin said...

kita layan f1 dr umah je.. tp sker coz button menang! yeay!

hubby u bkn penyokong ferrari mcm u ye, x merah pun.. tp kasut tetap vogue sama2 merah gitu!!!

[-suziey-] said...

waa layan f1 gk ker..heheh..i xminat sket f1 ni..bkn ape tau..sbb bosan nk tunggu kete tu lalu kt tpt kita dok tu..hahahah:p
tgk tv aje la nmpk sume angle..ekek;D

Dee said...

tulah sy tgk live kt tv smlm..syg race x abis..ujan lebat sgtkan..

jeeza said...

yati..

1st of all nice pic here..
i think after this u kene kurangkan baju ketat coz nampak your "br3ast" menonjol n besor..

and agak pelik with u yg berbadan comel :)

just my opinion

Nurhayati said...

erlyda: nasib baik tak sempat gelap..sbb dah ujan hehe

mamazana: tue la sangat2 lebat tak ingat.

mrs mizan: besttt.. ferrari la konon kan..

mel: mmg haru pun race tu.. ngan angin kuat lagi..

mummyaeesh: wah ada event sendiri..best2x.. dia nak pakai putih.. kata merah ramai sangat pakai sabar je la.. huhu

neezareef: haah dating tgk kete haha

loveaqsha: la camne leh tak tau..rasa nye iklan radio tv hari2 kuar..huhu bz sangat la tu kan sampai tak prasan. ;)

diya: beli kasut semata2 nak gi F1 bole haha.. ngada2 taknak pakai merah..

honeylanz: tue la pasal.. malu i merah menyala hehe

linahilmin: hubby ngada2 taknak pakai merah.. actually kitaorg ni takde la fanatik ngan ferrari sgt tapi sbb kasut dah beli ferrari kena la pakai baju ferrari gak.. hihi

suziey: ape laki minat kita pun tumpang minat skali la.. mana dia pegi kita ikut je hahah.. saje tgk kat sana plak..slalu tgk kat tv gak.

dee: haah sayang sangat.. ujan lebat ya amat.. habis lecak sana sini..

jeeza: itulah anugerah yang diberikan..terima seadanye.. thanks for ur opinion.. terima kasih jua la singgah blog ni.. bagi la link.. leh berkawan. =)

~~ciklinn~~ said...

rajinnyer gi tgok race nie...linn sellau hubby ajak tapi tak laratlah gi sbb penah ikut sekali..pasnass giler... hahhaha
'sungguh comell tuan blog berbaju merah ni tau..

CT NORAMIZA said...

nurhayati - canteklah kasut awak, baju pun cantek, matching ngan kasut hehehhee

reena said...

Akak! Kita pun pi tengok F1 gak.Dok kat grandstand tower south.Tapi pi bukan nak tengok race pun.Nak tengok Jamiroquai sebenarnya.Best gila concert dia! The best concert ever yang saya pernah pi so far.

CuTeMiUt78 said...

alamak..klu tak kita jumpa..thn ni kita tak g F1..thn lepas g

Nadia Dzai said...

sangat merah!! ehe.. bagusnyeeee mane Zara?

atty's said...

wah sonok nya tgk formula one.kty lama dah tak gie..

4 Kay-E said...

Tengok gambar pun nampak panas... hehe,...
anyway nice to experience the event!

Nurhayati said...

ciklinn: takde la rajin, saja nak merasa.comel ke.. chubby ada la hahah

ct noramiza: beli kasut & baju tu semata2 tuk gi F1 bole hihi

reena: ala rugi tak gi concert.. bukan taknak pegi..sian plak kat Zara nak kena tinggal lama. kalau tak harus pegi jua huhuhuhu

cutemiut:oo ye ke..kalau tak leh jumpe kan.

nadia: konon2 merah.. Zara tinggal kat umah MakTok jap hehe

atty: gi la kakty.. bawak anak2, dah besar ok =)

4kay-E: mmg panas pada mulanye.. tue la saje nak membakarkan kulit hehe

mummysyafie said...

tak panas ke? tapi sekali sekala panas tak de hal la kan. janji enjoy!