Friday, April 17, 2009

Tag: Gambar Profile Terbaik

Aduhai tag lagi.. kali ni ditag oleh MummySyafie.. sabar yer mummy..
jgn layan org bodo camtu.. mengongkan.
huhuhuh byk lagi utang tak habis ni.. go chayo chayo chayo!!


1. Letak kan gambar profile anda


2. Terangkan apa maksud gambar itu?
Ni gambar masa kat Penang (Executive Suite, Evergreen Laurel Hotel).
Time ni Zahra umur 4bulan+ tengok ar sangat bulatsss.
Selitkan bunga Orkid kat atas pala, kononnye Hawaiian Girl..yeaahhh

Kenapa pilih or letak gambar itu?
Sebabnya nampak aku kurus dan Zahra debab..

so org tak nampak aku gemuk.. bole gitu hahahahah teruk betul


4. Tag lagi 5 blogger.
1.
MummYaeesh



18 comments:

LoVEaQshA said...

ala tomeinyer zara time nie..
tgn tue ketak2 cam chckn jer,lau dpt gigit cedap tue...

CaTwOmEnS said...

Comey la sgt... Geram nak cubit pipi.. :)

Zuhaini said...

comelnya... :)

ahah.. mesti mahal suite tu, kan..? :)

mami dia ada kursus ke..? atau jalan-jalan makan angin..? :)

mamazana said...

ala comeynya Zara!!!

Papa pun selalu ckp mcm tu.. mama kalau jln dgn kak long, nampak kurus skit... bole mcm tu. ckp je la mama ni gumukssss... ahaks.

Aspa said...

akak nk wat yg ini blh x? nk cuba, nk tgk lari konsep x hehe

mummysyafie said...

ye..ye..yati dah buat. thanks erkk yati sbb rajin gak buat tag ni

kim salam kat princess zara tu. ketui² je badan dier..

*bila la boleh jumpa zara ni

CuTeMiUt78 said...

cute je zara masa tu.. tomei betul la

atty's said...

mama & zara sama2 tomey ..

nurulzia said...

xde gumuk la..heheheh

mEiZ AraNda said...

zara sangat cute ok...
hawaian gurl....;p
heheheh

bleh jadi LILO ni...;p
dari LILO & STITCH

[-suziey-] said...

zara sgt comel/..bulatsss:p

niza said...

comelnyer zara!!!!bolat jek...

Ani said...

Salam,

Tumpang iklan....

Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing.

TQ.

Mrs LVoe said...

nape la anak ko comey sgt yatt.. gerammmmm

neezareef said...

tu la kan..kalo baby chubby bila kita dokong dpt hide kebesaran body kita..kekekekek

tp mane ade bolat pn mama dia..nice je

mamazana said...

mummy, u jd 60 nominees for the Supermummy Amazing Blogger Award!!!

cepat2 collect the banner, mama nak vote ni.

Nurhayati said...

loveaqsha: chicken pun kalah ngan ketak2 Zara ni hihi

catwomens: bole cubit kalau cubitan itu mengilangkan tembamnye huhu

zuhaini: harganye setanding ngan namanye.pegi sana jalan2 makan angin.. nak dok feringhi tapi full plak

mamazana: hihi sungguh beralas papamu berkata2.. ok la tu kang cakap direct terasa hati lak.

aspa: sila lah kak..kalau ada orang nak wat lagi bagus.

mummysyafie: ye ye dah buat setelah berhempas pulas menyelesaikan hutang tertunggak hehehe. ha bila mau jumpe Zara suka la jumpe abg2 tu leh main..

cutemiut: mmg pun bulatss

atty: owh tgk kakty.. (kembang idung dah ni)

nurulzia: ha tak tgk dlam lagi gemuk ke tak hahah

meiz aranda: haah leh jadi Lilo dan mummy dia stitch hihihi

suziey, niza: sebulat bulatnye

ani: thanks Ani, akanku balas kunjunganmu itu.

mrslvoe: sangat2 ke.. rasa mummy dia yang tersangat comel tu hihi. takpe tunggu ur turn lak..mesti comel jua

neezareef: betul2.. nak tutup kegemukan tu la.. bawak Zara..cover.. hihi

mamazana: dah tempek kat blog..silalah vote sesama.

~Eila @ Along~ said...

yatt...zara tu kalo eila jumpa..mau geget2 tgn tuu..geram..neway tq yat..eila dah buat tag ni hehee