Monday, April 20, 2009

Smalam di OU

Smalam masa kat Baby Room, Jaya Jusco, ada salah sorang Mummy (blogger) tegur.
Tanye "Ni Zara ke?". Aku jawab simple kata "Haah" je...
pastu Mummy tu cakap lagi "I baca ur blog".. pastu aku senyum je..
aku tgk dia, tgk baby dia pastu blah.. aku BLUR..masyaAllah ape la aku ni tak tanye sape. huhuhu mesti dia ingat aku ni terukkan..
pada Mummy itu, kalau tgh baca ni, ampun ye.. tak beramah mesra..
bukan niat dihati nak macam tu..huhuhuhu (silalah tukar link, kot leh berkawan kan kan kan)

Pegi OU window shopping je, minum petang kat Nyonya Colors.
Kuih muih sangat sedap, sila la rasa pada yang blom try lagi yerk..

Mesti order Koci. Feveretku. Semua la sedap.


Laksa yang sangat pedas. Berair mata dan beringus makan huhu. Tapi sedap.

Konon taknak soping, tapi beli gak tapi tuk Zahra. Beli lagi sandal tuk dia.
Daddy dia yang excited lebih nak beli, Mummy sokong aje. =)

26 comments:

Cik Wanie said...

mmglah akak,
kadang2 blh jadi tergamam,
bila org yg x dikenali tegur kita,
tapi best apa,
ada jugak yg kenal lps dia membaca blog kita,
apapun hope lps nie akk tanya lah nama dia,
supaya blh keep in touch:)

Mrs LVoe said...

wahhh zara dpt kasut baru lagi ;-)

atty's said...

wah yatie..mu dah glemer..cantek nya kasut zara.

ko kalo jumpa kty jgn lupas tegur tau..

leh kasi add tak kt email kty ye..
attyalong@yahoo.com.my

nurulzia said...

pink carer..hehehhe,nurul suke..bestnye laksa..terliur dah ni..

mEiZ AraNda said...

comel sandal zara..;P

honeylanz said...

mestila surprise tu yg sampai tlupa nk tanya nama tu..sandal n kasut budak2 ni cute..kejap2 aja dah kena beli lain..sbb diorg cepat membesar..|Has rs mcm br aja belikan ery kasut size 4..tgk2 last week dah size 6 dah.. ;)

niza said...

cayalah yatie!!!terglemer sudah...hahaha...tp apsal x beramas mesra nih...babap kang....kekeeke...

mamazana said...

glamer u.... muahahahahaha...

Nurhayati said...

wanie: tue la tak terpikir pun ada org tegur...huhu tu la insyaAllah pasni tak blur2 lagi la hehe

mrslvoe: tue la kasut dia je dah byk.. kalah mummy dia.

atty: kak bukan saya glamer tapi Zara.. kakty pun kalau nampak saya tegur tau, almaklumlah saya ni rabun.. huhuh

nurul: dah nama girl mmg pink je la hihihi laksa mmg wat kita terliur kan...

meiz aranda: tue la geram je tgk sandal dia.

honeylanz: mmg cutekan.. tue la cepat membesar kejap je pun pakai.. dah tau tapi tetap nak beli gak.. gatal.. boy lagi cepat besarkan..

niza & mamazana: bukanku yang glamer tapi Zara sbb org kenal dia, tu yg tegur hihih kalau takde Zara takde maknanye.. huhu

Zuhaini said...

wah.. glamernya zara.. :)

**cantik nya kasut zara... wah.. sungguh memikat!

[-suziey-] said...

waaaa bestnye ade org kenal..hehee..xpnh lagi org tegur cenggitu:D

mummysyafie said...

yati..kalau kiter jumpa i tak tego taw. i terus amik zara n geget dier..hihihi

penah makan kat sini gak. wawan siap termuntah kat sini

linahilmin said...

comel la shoe baru zara..
ps- penah tengok hairclip kat sini x? http://chomelcraft.blogspot.com/

Aunty J said...

I love Zara's new sandal! :) Thanks for visiting and voted for me ;p

a.k.a lollipop said...

hahaha..it's me lah..hmm..tak rasa pun you sombong sebab i pun kelam kabut masa tuh coz emmil dok buat "project" so nak basuh cepat2..

i perasan zara coz dia tengah tengok i..so tuh yang tegur tuh..anyway,salam kenal =)

p-na mama oja said...

thanks ya singgah blog p-na.. p-na pn dah vote awak...

sedap nya makan2..

missy f said...

hehe.mcm dah rutin kan?bila gi mana2 mesti nak shopping untuk anak kan? ;)

mesya said...

hi..cute daughter..:) btw, tumpang iklan ye.italian scarf and tie rack for sale.do visit.thanks

http://mesya24.blogspot.com

intan mama ammar said...

hi there! thanks for singgah blog i yg tak seberapa tu.
salam perkenalan!

idajer said...

eiii..jeles betul tgk kasut itu!!mmg cun habishh!!nway, thanks yati, for voted me!hehe...

Nurhayati said...

zuhaini: haah Zara glamer..hihihi ape kata beli tuk Alia jua.. baru best sama ngan Zara.

suziey: tue la tak sangka ada org tegur.masuk ni dah 2 kali.. malu sungguh..

mummysyafie: okey tau dah kalau sape amik & gigit Zara hahaha.. la nape Wawan muntah lak huhuh

linahilmin: chomelcraft tu tgk dah.. mmg nak order.. cantik2 kan .. jom beli sama ;) thanks for the link

auntyJ: Mummy dia pun suka sandal tu..nasibtakde tuk adult kalau tak dah rembat skali.

lollipop: yeayy at last.. seriously sorry sangat ek.. blah macam tu je.. insyaAllah ada rezeki kita jumpe lagi.. u r pretty mommy i lioke.. hihihi

p-na: okey no problem

missy f: tue la pasal.. kalau kuar tak beli barang tuk anak rasa cam tak complete.. mesti nak satu..huhuhu

mesya: orait..tq

intan: salam kenal jua

idajer: Mummy pun jeles tgk kasut anak sendiri.. hahaha..

CoNniE said...

kdg2 terkezut, tak ingat ape... takpe, sure mommy tu paham..

pergh, glamor pulak rasenyer...

Mama Mia said...

wah..so kiut la the shoes..Nike brand lagi..bertambah kiut la your Zara dgn kasut tu...:)

Nurhayati said...

connie: tue la pasal tetiba je kan blur jap..

mama mia: cutekan.. ape kata belijua sama ngan zara..hihhi

:: vErde+hAzizi :: said...

untie verde nk pinjam kasut zara boley ;) hehehehe...

that day terase nak g nonya colours nie, tp nampak cam tak menarik je...since u ckp laksa die sedap, nak g try la nt ;)

Nurhayati said...

verde: kalau aunty muat lama dah bagi pinjam..hihihi

nyonya colours ni kuih muih dia mmg sedap giler.. sila lah rasa yer.. laksa dia takde la sedap giler tapi ok la..to me sbb pedas sangatkan sampai tak dapat menikmati kesedapan tu sangat.. kalau org suka pedas ok. tapi tak rugi kalau nak try.. sila sila =)