Wednesday, April 15, 2009

Mertua vs Menantu

Updated**
Ending yang best jua kalau nak comparekan ngan SpaQ tu huhuhu
Dekat2 citer nak habis tu, paling lawak rasa time mak Rosyam bagi nama tuk cucu dia
NINA FARIDAH hihihih adakah??!!


Kalau tak silap harini last episode of Mertua vs Menantu.. kul 10mlm ni.
Tak sabar nak tgk ending camne.. tp jangan la cam SpaQ2, hampeh.. huhuhuhu

Bertuah baby Erra, kecik2 dah masuk tv tuk season 2 nanti..


Pic credit to LigaKampung.com


20 comments:

~ As ~ said...

ya ya mlm ni last episode...aku pun layan cerita ni..

Mrs LVoe said...

tgok ms mula2 je.. then slalu kena tiaw gn ayah.. mama sha tgok cite dia ayah xmare tp sha xleh ;-)

arini mst mau tgok.. tq dear

honeylanz said...

iye..tul..mlm ni last episode..x sabar sgt!! ;)

nurulzia said...

tau xpe..spa q punye ending mmg hampeh..xberbaloi follow tau..geram sgt..huhuhu

DaZzlingLilLy said...

i pon tak sabar nak tunggu mlm ni

Ismi Umar said...

Dengarnya ada season kedua.. Mesti ending tak seperti diharapkan.. Huhu..

neezareef said...

tu arr nk tau ending dia...

Mrs.R @ Emi said...

ending die mesti cam samada rosham kawen ke x ngan marina..cea..pandai2 je haku..
season 2 anak erra x blakon..ee xkasik

~Eila @ Along~ said...

yee...kena tgk juga ending ni..erra tetap cute walaupun tgh sarat...

mEiZ AraNda said...

aah laa kak..
malam ni last!!

harus ni di tonton..;)

mummysyafie said...

yati!!!! sib baik remind kan kiter. nak tengok malam ni la..kiter tengok sama² taw.

atty's said...

aah ari ni last.tp janji ngn anak2 nak tgk movie..huhuuh..harap sempat le tgk.kang jap.

MommyDania said...

jom kita layan citer ni mlm ni!

Mama 4H said...

selalu tak dapat tgk sbb berperang dengan hero...depa sibuk nak tgk cartoon..hu3...

LoVEaQshA said...

nti akak gtau zura yer ending nyer.
sb zura sure dh tdo smntra nk tgu kul 10...

mummy_adam said...

nak tgk jugak lah.. hehe

[-suziey-] said...

jadi ke baby era blakon..rsnya emran xkasi kot:D

mummYaeesh said...

belakon dlm perut la cik suziey oiii...

da tgk td..siap gaduh2 dgn yaeesh lagi sbb dia nak tgk handy manny!woohoo...last2 weols bukakan dia dvd chihuahua kat blk dia...act weols tgk citer ni bape kali jerk tp disebabkan arini episod akhir so ku gagahi jua..

4 Kay-E said...

Best ke cite ni? Nak kena tengok online lah.

TQ..

honeylanz said...

yati...suka dgn ending dia...happy ending