Tuesday, April 21, 2009

Tag: Friendship Award

Langsaikan utang tag yang tertunggak
Tag dan award kali ni dari
Miss Berrie dan Nurul



Apa kata Miss Berry pada blog My Cute Little Diary ni:

"story bout everything. foods, jenjalan, shoppin n etc. the most important thing is bout a cute lil girl, zara.. hehe..very de comelneessss.. "

Adakah comelneessss Zara tu macam Mummy dia gak??!! Hahaha taknak kalah nak jugak ;)
1st time tgk blog Miss Berrieni hati berbunga2 je.. sbbnye blog dia sangat ceria dan kalerful.. mesti orangnye mcm tu jua kan. Sangat seronok ngan kehidupannya.. Thanks Miss Berrie!!


Peraturan:
1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

Penghargaan ni diberikan pada kawan yang terawal membaca blog ni dari dulu sampai la skarang. (kalau dah ada amik lagi hihi)

1.MamaZana

2 princess (Kak Long & Arissa).
kedua2nya yang comel..suka tgk Kak Long sbb muka dia sweet sangat.
Arissa sedikit serious tapi skang ni kan Mama tgk dia pandai senyum dah tgk camera kan.. hihihi

2. CuteMiut78
1 hero (Mirul).
Mirul yang debam. Sangat keletah & aktif.. mesti bijak dah besar nanti

3. MummySyafie
2 heroes (Abang & Wawan).
Mummy uit, Wawan dah besar elok sangat ada adik.. dah jangan takut..sila laksanakan ‘tugas’ seterusnye..hihihi

4. Che An Naszeri
1 hero 1 princess (Afiy & Zea).
Afiy yang ensem ngan rambut curly dan Zea sangat comel dan cantik ikut Mamanya..
Mama yang vogue.. sangat cintakan SUAMI KESAYANGAN dan pandai bergaya..

5. Honeylanz
2 heroes (Ac & Ery).
AC yang mempunyai angan2 tuk bawa Mama & Papa gi main Snow..
yeayyy AC & Ery pun dah besar, mmg sesuai ada adik.
Nanti yati doakan Has dapat baby girl tau.. aminnnn

6. MrsHaris
1 hero 1 princess (Hannan & Nuha).
Lama dah Mama ni tak update blog.. ape pun suka tgk dia sbb dia Mama yang cute..
Hannan yang ensem dan Nuha yang comel.. cepat Mama update blog huhu

7. MrsJaja
1 hero (Rayyan).
Lama gak Jaja ni tak update blog.. nak tau perkembangan terbaru Rayyan..
mesti dah pandai macam2kan.

8. Elissmie
1 princess (Nuha).
Ummi kepada Nuha yang sama baya ngan Zara, beza 5 bulan tak silap.
Tak lama lagi dia pun nak setahun.. kejap je kan Ummi.. sronok tgk anak membesar depan mata.

9. Nurulzia
mommy-to-be.. tak lama lagi dapat Hero..yeayyy congratss Nurul..
Lil Hero tu sangat aktif, ada je aksi2 menarik dia buat bila time scan.. seronokkan.
Hubby nye sangat2 romatik.. Nurul jua.. ;) Tau Nurul dapat dah dan bagi kat yati tapi nak bagi jugak..

10. Leen
1 princess (Balqis).
Ummi kepada Balqis yang comel & putih hihi..Owh tak lama lagi nak setahun gak.. geng ngan Zara.
Ummi ni sangat rindukan OP tatkala berjauhan =)
.
.
.
.
.
.
Dalam 10 list kawan ni, yang dah jumpe 2 orang baru Has (honeylanz) dan Leen (Linsharliana.
Yang lain blom berkesempatan tuk berjumpakan. Harap suatu hari nanti kita jumpe jua..
Owh except for Lollipop (Pretty Mommy Emmil) yang weollss jumpe dia kat Baby Room, Jusco. Kiss emmil tuk I yer.. =)

12 comments:

honeylanz said...

yati, tq bg award n tag. nnt Has buat. adik ery kena KIV dulu, now ac n ery asyik bergumpal ala2 ultramen & raksasa..

mamazana said...

mummy... thanks ye bg award ni. walaupun kita x pernah jumpa tp kita close di alam maya kan... ewah..!!! Bila mama dah balik, nanti kite set date ya...

Arissa & Zara sebaya, sama2 masuk sekolah. Bezanya, Zara sgt mulat, while Arissa quiet slim compare ngan kak long die. hihihi....

CuTeMiUt78 said...

oh.. sungguh terharu thanks yati.. ish.. walaupun dah dpt.. kita still terima pemberian award ni.. mekacih ya

Dearie t.h.e STRAWBERRY said...

hehehehe..welcome akak~
tq gakss atas pujian yg diberi..hikkss~
of cos la comelneesss zara ikut mummy kn..knn..(bodek ckit)..hikhik

kish.kish zara..
mmmuaahhh~!
kish.kish mummy die gakss..
mmmuahhh~!
hiksss

Mrs Jaja said...

oh..jaja kene tag la...hihi...insyaallah len kali leh jumpa.

reen said...

salam snggah..hai...nk bknalan boleh???:D

mummysyafie said...

kiter dapat award ke mama zara? wahh..leh amik n tempek kat blog sendiri la ni.

thanks yati...hargai sangat²

yati, email me ur add bulih?? nak tunggu jumpa mmg la payah kan.

email me at mummysyafie@yahoo.com

mamazana said...

Puan Yati, singgah amik tag ye...

[-suziey-] said...

insyaAllah ade jodoh ketemu jua :)

♥ LeeN ♥ said...

yatiii... ehehehe.

leen idle dr dunia blog since friday laa... bykk yg miss.. titibe dpt award.. Tengs!!! ammmwah!

nnt leen tepek tauuu...

ammmmwahh...

(malula tau sebut psl kite indu OP... =P)

mrsharis said...

yat..mesti ko lupa yang kita pernah jumpa kan..hehehe

tapi masa tu kita belum lagi menjadi blogger tegar.

Nurhayati said...

mrsharis: haahkan kita dah jumpe sblom wujudnye blog ni hehehe.. ya ampun..lupa daku ni.. byk mkn semut agaknye (*^%#@#%^&**