Tuesday, December 1, 2009

Neslac ePhoto Wishes

Harini tetiba rasa tertarik tgk iklan Nuffnang pasal Neslac ePhoto.
Terus menerus click ;)


Ni main page, click start button.


Step 1, pilih gambar anak yg korang suka.


Pastu pilih kad kat Step 2. Cam ai amik kad yg last sekali Love You Mum! =)


Dah pilih kad nanti, prompt instruction tuk create card. Click close.


Appear la gambar anak yg korang pilih tu. Gambar tu kita leh adjust kekiri kekanan atas bawah.
Pastu leh kecik besar, rotate bagai.. ha ikut suka.
Kalau tak suka gambar tu pun leh tukar gambar lain.


Nak cantikkan lagi kad tu click la kat Elements tu.
Kat situ ada gambar2 yg leh tambah masuk kat dlm kad.
Elements situ bergantung design card kita pilih.


Dah masukkan semua bagai. Bila dah puas hati, click la kat save button.


Bila dah save, kita diberi 2 options tuk submit ePhoto Wishes ni.
Samaada connect ngan FB contact list ataupun secara manual (key-in satu2x)


Masukkan nama family/kawan yg korang nak hantar.
Cam tadi ai masukkan nama kawan2 blogger. Saje try n error.
Korang dapat tak??!!
Kang terkejut berok lak, nape tetiba ada muka Zara hantar kad Love You Mum! hihihi


Pas submit, leh lagi korang hantar kad lain kalau nak.



Ape lagi cuba try test skang ek.
Menarik dan tertarik.
Tuk ke website Neslac ePhoto Wishes, click sini

p/s: dah macam cikgu lak ajar. tak pernah dlm blog wat camni.. first time. hihihihi

18 comments:

CuTeMiUt78 said...

eemmmm menarik gak ni.. nanti nak try gak la..

adda said...

wat nak cuba gak la.. dh klik2 nuffnang yati hehe

~Zetty84~ said...

erm..zati dpt gak...
cantik laaa...
should try nih..hihi ;p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

tolong buat tuk ana laks :d

zailamohamad said...

bravo cikgu..pandai juga yati mengajar ya;)
sat lagi nak try!!

honeylanz said...

jap has bukak email. wah..bg tutorial hr ni yea..

Dee said...

menarik ni..nti nk buat utk fifi..besday dia dh dekat..

mamazana said...

sat lg mama nak bkk FB. boleh d/load gambo bebdk ni... thanks mummy!!!

Farah said...

saya dapat e-card tu yati!

so cute!

UmmiRosma said...

Comel sungguh...tnx for sharing dearie :D

ikiqzana said...

bole cuba ni yati.

Zuhaini said...

menariknya! :)

mummy_adam said...

wah, comey n menarik :)

[-suziey-] said...

eh xdpt pn..hehe..waaa cam menarik la..

CT NORAMIZA said...

yati, dah dpt, come gambar tu! :)

azzah husna said...

yati, i takde baby lagi..buh gambr sindri boleh ke? huhuuuhu

mummyseri said...

salam kenal n ziarah..menarik la..
tu yg bole smpai ke uma awak ni..kite folow n link yek..

QuEeN Of 2 Heroes said...

cam menarik je... :)