Monday, November 30, 2009

DUKETHON

Ini adalah hari membakar lemak tepu pada hari minggu.
Alhamdulillah cuaca elok je.. matahari tak kuar pun.

Muka blur, pagi2 dah kejutkan dia. Takde mood time ni.
Start je Fun Walk, kitaorg kena dukung. Zahra taknak jalan.
Patah pinggang nak jalan 5km dukung dia huhuhu

Menunggu kat garisan mula sblom berlepas.. yo yo je kan :p


Sementara makpak berlari, anak2 bole la tinggal main kat sini.


Daddy ngan muka kegembiraan, habis gak jalan yang tak bape Fun sebab kena dukung Zahra hehe
Jalan saje pun penat ooo, basah gak la ketiak semua haha


Tanda kami habis kegarisan penamat.. dapat sijil terus.
Nak tunjuk kat bos, bukti ai datang dan support company hehehe


Pas je dah penat lelah berjalan :)
Terus ke gerai2 yg ada. Byk giler gerainye..


Memang elok la sangat kan.. pas dah bakar lemak degil yg ada ni.
Elok je ada gerai tuk menambahkan lemak lagi.
Ha, tgk la gerai menda.. Pizza


Big Apple lagi..
Ada la lemak dah bakar 10 kalori, pastu tambah balik 100 kalori hahaha


Hampeh betulkan.. takde maknanye pas senam makan menda2 menggemukkan ni.. hihi
Masa ni ada gak pameran kereta nasional berhias.. Esok je la citer.

15 comments:

linahilmin said...

next time klu ada lg u kena bwk stroller utk zara.. baru leh dpt top 3 gittew! :)

LiAnA said...

wah kalau selalu mcm ni boleh fit bdn.. jln sambil dukung zara hehe

CT NORAMIZA said...

heheheh jalan sambil dukung anak, ni betul2 support ni yati, err yati pakai tudung baru ye :)

LoVEaQshA said...

wah best tue,leh fit2 bdn lg..!~
tp yg plg best kn ending citer nie,sb wat terliur jer Big Apple ngn Pizza tue,huhu

Kiranyer dukethon nie 3 in 1 la..
Bkar lemak tmbh lemak..hehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati camtue baik ko jln kaki sampai umh ahahha
jum ikot anna nari 1 mesia nak x ahahhaha

Liyanaroxx said...

pergh...jalan sambil dukung zara?mmg mencabar kak yati!!!=P

QuEeN Of 2 Heroes said...

wah...ade big apple..x sempat nak turun kalori da naik balik...hehehe

honeylanz said...

bagus tul sponsor imbuhan yg baik lps penat berlari. Big Apple!

neezareef said...

dapat sijil terus...simpan yati tnjuk bukti dah penah masuk heheh...

Nurhayati said...

linahilmin: itu la kan.. kena bawak stroller.. tolakkk je.. harus dapat no1 hahaha tamak tu.. nak gak no1 :)

liana: itu la, best kalau dapat buat selalu.. ni sekali setahun pun lom tentu huhu

ct noramiza: harus menunjukkan support, kang bos tak nampak plak hehe. rasmi tudung baru hehe.

loveaqsha: ending dia paling menarikkan Zura.. cam instant lak.. 3 in 1. :p

anna: itu la kan.. jalan kaki sampai umah terus. weh masuk nari 1 malaysia bestnye.. nak join la.. bole ke?!

liyanaroxx: mmg mencabar.. jgn kata peluh, sakit pinggang semua cukup.

queenof2heroes: itu la.. turunnye sket.. naik yg lebih..hampeh tul.

honeylanz: haah kan.. menarik sangat.. rasanye kat khemah lagi lama masa dari berlari haha

neezareef: itula simpan elok2.. ingat nak wat frame letak kat opis ni... ok tak hehe

CuTeMiUt78 said...

wallaa.. best gitu kan.. pas senam2 ada plak pizza ngan big apple..

adda said...

dukung zara 5km? wow kagum nyer

Dee said...

penat tu..jln smbil dukung anak..sib baik ada hubby eh..

ikiqzana said...

best nyer dpt join mcm ni.. klu selalu lg bagus bole la badan jadi slim kan yati..

nmpk cuaca pun bagus gak.

[-suziey-] said...

hahaha..xtahan aku big apple pn ado..mmg xde mknala pemecahan lemak mu itu..ekekek:p