Tuesday, December 29, 2009

Crocs

Weekend lepas saje masuk Crocs kat Ikano.
Tetiba mata ni terpandang kasut comel tuk Zara.
Terus suh SA tu pakaikan kat dia. dan terus menerus mummy dia kata ok.
Comel giler Zara pakai.

Nak amik gambar kat kaki dia punye la seksa.. tak leh dok diam.
Dia berjalan berlari sana sini.. abis gambar blur2x huhuh

Presenting Zara first Crocs
Sophia


Mummy pun tak ketinggalan beli gak.
Lily
pakai gi keje.. comel je rasa tetiba kaki ni haha


Dah pilih tuk anak dan diri sendiri,
tetiba ada suara sumbang nak jugak.

En suami pilih Santa Cruz Plaid.
Sesuai katanya nak pakai ngan short pants pas main golf.
Ayat tak bole blah..huhuhu




29 comments:

KV said...

comel nya yg zara punya tu!!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mana gambar zara pakai crocs tu?

honeylanz said...

mn tgk gambar cute zara berkasut baru..

Mama Mia said...

oww..i love your shoes.. terasa nak beli satu la pulak..hehe..

iena said...

cute sangat kasut baby tuh

Farah said...

cute sangat kasut zara and yati! hehe kasut daddy zara memang sesuai utk yang bermain golf

[-suziey-] said...

waaaa tomei2..bestnye rembat crocs

Annaster said...

comel la ur new crocs... zara punya pun sama.. nanti pos gambar dia pakai kasut tuh ek...:D

Zuhaini said...

cantik nya zara punya crocs!

momguess said...

aku nk tgk zara pkai!!!
ko punye 'lily' sama mcm kazen aku
dif color jer

zailamohamad said...

ambik koo..semua satu famili pakai crocs..shantek semuanya;-)

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain lagi.. hik..hik..hik.. tomey2..

M@L@ said...

wah shopping sakan di butik crocs yer... comel kasut zara...

atty's said...

tomey2 semuanya ..

~Zetty84~ said...

aloh2...cutenyer kasut zahra...!!!
kasut mummy pun comey jugak....!!!
kecik2 cili padi gitew... ;p

ikiqzana said...

mggu lepas pun g ikano.. tapi ari jumaat.. lalu gak kt dpn kedai cros ni..

cantik kasut zara.. comel.

busyuksayang said...

i love yg second one...comel kan :D

Haizales said...

wah, satu family pakai crocs..besh2..suke sgt!

ABH said...

wah....anak beranak borong crocs ye...hehehehe bestnyer :)

a-as said...

a'ah tunjuk lah gambar zara bergaya ngan kasut baru tu..

nak jugak bagitau..auntie a-as pun ada gak yang macam mummy zara tu tp kaler purple. cute kan ;)

shila ariff said...

wah..3 beranak shoppin crocs..sehati sejiwa..

Diarihatiku1976 said...

mesti comel zara pakai kan..

Queenin Murni said...

walla.. sy mmg dah target lily tuh.. darkbrown ngan purple2 tu.. cute!

nampakya, u got them 1st. hehehe!

CiKaYu said...

mesti comey kan...danisha kaki problem nk cari kasut. dah try crocs tapi tapi cam tak ok je..

Dee said...

lawa2..tp x taulah napa..x minat lah crocs..cam x sesuai je dee pakai..

sujaihah said...

salam perkenalan

semoga perkenalan ini dapat mengeratkan silaturahim sesama kita dan dapat menambah pengatahuan kita bersama.


saya follow awak yer.

regards

http://anakkuhumairah.blogspot.com/

Zainatul Emelia said...

comel...
aireen pun ade sophia..
tapi warna lain.. black and grey..

Fynnaz said...

Comelnya ur Lily. Nak jugak lah. Color apa ada?

CT NORAMIZA said...

the crocs family! :)