Sunday, December 13, 2009

Dolphins & Sea Lions Show

Kami gi tgk Dolphins & Sea Lions Show jumaat lepas.
Kat sebelah luar Sunway Pyramid.
Asik jalan shopping complex boring dah kan.. tgk ikan lak ;)

Showtimes
Monday - Friday: 3:30pm, 6:30pm & 9:30pm
Weekends & Public Holiday: 11:30am, 3:30pm, 6:30pm & 9:30pm


Tickets Price
Adults: RM40.00*
Children: RM24.00*
Family Package: RM120.00 (2 Adults & 2 Childrens)

Showtime lebih kurang 45mins.
Okay la not bad. Seronok tgk gelagat sea lions ngan dolphins yg bijak.
Zara first time tgk dolphins ni, suka dia.. siap clap2x lagi.
Sape lom pegi, gi la bawak keluarga.. sampai Feb2010.. bape hb tak sure.

Kat tempat counter ticket, ada merchandise, photography booth, ngan A&W dan kebab stall.

Harus posing sblom show start. Bole amik gambar tapi tak bole pakai flash.
Nanti dolphins & sea lions terkejut =)

Sblom balik sempat beli dolphins tuk Zara.

.
.
Short video masa dlm tu.
Sea Lions

video


Dolphins

video

16 comments:

LiAnA said...

ooo dah start show ni.. tu hari ada baca dlm paper diaorg tgh bwk masuk kargo dolphin ni kat KLIA...
menariknya... bolehlah bwk Aqil nanti.. :D

zailamohamad said...

Menarik, nak ajak hubbylah..anak2 mesti suka;)

honeylanz said...

menarik ni... blh plan pg next wiken ni..

Liza said...

price quite costly gak kan especially those yg big family kan, make me think twice nak bawak the kids.

adda said...

wah mahal gak le. bajet dalam seratus la kan. tapi berbalo gak kot. kat mana lagik nak jmpa dolphin n sea lion ye tak?

p/s: dh klik samsung n ephoto

Zuhaini said...

mak ai.. mahalnya!!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

anna der nampak masa mkn kat flamingo huhuhu tecekik aku rege dia ahahha

CT NORAMIZA said...

bestnya, tp mahal gak tiket dia kan yati.

hehehe first time tgk yati pakai baju short sleeve, comel :)

Dee said...

ni zara yg excited ke mamanya..hahaha..

atty's said...

nie mesti zara suka nie..

Nurhayati said...

liana: haah.. dah perasan 2 minggu lepas.. akhirnya dpt gak pegi.

zaila: ajak jgn tak ajak!!

honeylanz: haah sesuai tuk seisi keluarga hehe

liza: yup mahal sket.. sbb mana nak cari dolphin & sea lions kat malaysia ni ;) ada family package RM120 (2 adults & 2 children)

adda: hmm berbaloi2x.. thanks adda. yati pun dah click ur nuffy.

zuhaini: =)

anna: rege tu bukan tuk makan.. tapi tuk tgk..so takde tercekik haha

ct noramiza: haah tiket agak mahal.. tapi itu la nak tgk binatang ni takde kat sini.. erk..pakai short sleeve pun comel ke hahah.. ape pun maceh ct.. awak tu pun cantik.

dee: maknye lebih haha

atty: haah kakty, suka sangat dia.. first time tgk menda camni kan.

ikiqzana said...

wah best ni.. x tahu kt Sunway Pyramid ada Dolphins & Sea Lions Show. bole pegi ni.

CuTeMiUt78 said...

wah.. best gak ni.. klu dkt.. mau gak g

~Zetty84~ said...

wah...best nih....
jauh la pulak...
ni kena guna teknik memujuk cik hubby nih...
hihi...tu pun kalu mau terjah ke sana...huhu

mummysyafie said...

gigih baca n3 lama..mmg banyak yang kiter telepas..

boleh la bawak abg n wawan gi tgk. macam best je

Nurhayati said...

ikiqzana: kitaorg pun tak tau gak. kebetulan nak gi sunway pyramid, nampak menda ni..terus la masuk hehe

cutemiut: haah kan. jauh plak tuk sis.. takpe kalau datang cuti2 malaysia kat sini, leh singgah.

mummysyafie: lar ye ke hehehe.. tak pe walaupun byk terlepas.. still cepat habis baca sbb tiap entry simple je. ;)