Saturday, December 12, 2009

Old Friends

Kekadang plan last minit
lagi menjadi dari kita plan lelamakan.
Itu la jadi bila ketua kelas kami
plan tetiba jumpe hari khamis lepas.
Tak sangka ramai gak turn up
ada dekat 20 orang.
Seronok betul
sbb ada antara mereka
yg memang dah tak jumpe lepas SPM.

Ada yang dah kawin
dan masih blom kawin.
Yang kawin anak 4, anak 3,
anak 2 yang pasti
mereka tetap maintain kurus.
Tapi blom lagi kawin isteri 2/4 hahaha.
Asal aku ni anak sorang dah gebu huarghhh


Aku dan abang (rizal) je bawak anak.. yg lain simpan kat umah :p



Seronok betul borak
sampai tak ingat laki kat umah..
eh eh nasib lakiku gi main futsal
so takpe balik lambat hihihi

11 comments:

UmmiRosma said...

Nice gathering....kalo ada exchange hadiah lagi best tu....u tak kembang mana pun my dear...

zailamohamad said...

Mesti Zahra suka dikelilingi kawan2 mama yang suka cubit pipi montel dia;)

Liza said...

samalah kita, there's this one friend of mine who has 5 kids but badan begetah mcm anak dara. me??? dah macam org anak sepuluh!

LIP said...

seronoknye dpt reunion ngan geng2 lama..^__^

honeylanz said...

sesekali ber reunion besh kan..mcm byk cite bk share... 1 hari x puas borak..

LiAnA said...

bestnya gathering.. kalau dh lepak sampai tak ingat nk balikkan keke.. citer lama sumer kuar ngeehee

nydia-mama akif said...

bestnye buat gathering...ingt balik zaman dolu2 kan...
yati...biar gebuzz tp ttp vogue,i kalo org tegur i gebus i jawab "bahagia" tu sbb gebus...hahaha

4 Kay-E said...

seronok gathering mcm ni. esp bila lama tak jumpa. masing2 ada yg berubah , ada yg maintain je :P
Mesti happening :)

CT NORAMIZA said...

kalau dpt buat gathering, mmg camtu yati, mesti terlupa jap yg kat umah/sebelah :)

Queenin Murni said...

haha.. btol2.. plan awal2 pon tak jadi.. kui kui kui!! so, bila agaknyer nak boleh jadi ni?? heheh!

~Zetty84~ said...

wah..bestnyer...dpt jupa old friends...
zati pun asyik dok plan jerk...
tapi x pernah nya jadik...huhu
dia kena plan menegjut kott...!!! ;p