Thursday, December 31, 2009

Entry takde tajuk

**me sikecik yang duduk 2 dari kiri ;)**


Pejam celik, pejam celik, kul12pagi ni masuk dah tahun 2010.
Cepat betul masa berlalu skang.
Tak sangka umur pun makin meningkat ;)

Tetiba teringat kat gambar sekolah yg telah ditag oleh kawanku dlm FB.
Time ni masa darjah 1 kat SK Sungai Pelong. =)

(Teka ai mana satu hihi. Senang je carikan.)

Ape motif entry kali ni pun tak tau.
Cuma terasa diri ni dah semakin tua bila tgk gambar lama2x.
Bila pikir lagi, tak ku sangka dah berkeluarga,
mempunyai seorang suami yang penyayang dan anak yang cergas dan cerdas.
Alhamdulillah syukur kepada Allah.

Harapan supaya kami sekeluarga kekal bahagia dan rezeki melimpah ruah pada hari mendatang.
Begitu juga ngan kawan2 semua. =)

17 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

weh yati sian kat kwan ko tue duk tesepit sebeleh cekgu ..kejam toi agaggaga...yati duduk 2 dr kiri muahahha

mrsharis said...

ko yg mana satu beb? gambar2 ni bila dah berbelas tahun berlalu jd makin bernilai kan..

CuTeMiUt78 said...

aahhaakkss.. mengimbau kenangan lama gitu.. selamat thn baru berserta azam baru

zailamohamad said...

comei aje..
happy new year juga buat yati sekeluarga, moga tahun depan menjanjikan hari yang lebih bahagia buat kita semua;-)

QuEeN Of 2 Heroes said...

sungguh cepat masa berlalu...
hepi new year :)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

mama zara yg duduk no 2 dari kiri kot.. :)
slamat tahun baru 2.0.1.0

shila ariff said...

bila kenang pada zaman kanak2, remaja n bujang2 dulu..terasa syahdu amat sangat...dulu kita berkasih ngn mak abah..sekarang berkasih ngn suami n anak plak..

semoga kehidupan kita kat dunia ini diredha dan diberkatiNYA...AMIN...

Queenin Murni said...

yes yes, me pon teka yg duduk 2 dari kiri.. the smallest..
hahahahha!!

ada betoi ka?


happy new year to u too..

ikiqzana said...

x tahu la yati yg mana 1.. btw hapi new year ye yati.. apa azam thn baru..??

yati klu u husban nk jual games ps3 tu nnti bagitahu ye.. klu apa jual la gan zana tau.. hehehe.

sI tEDI said...

selamat tahun baru.. :)

honeylanz said...

tgk pic lama..byk kenanagan...yati yg duduk 2 dari kiri?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yang kecik comel tu ker??

nway,
selamat tahun baru!
semoga tahun 2010 lebih indah !

Dee said...

happy new year..may all your wishes come true..

Liza said...

happy new year to you!! Hope 2010 will be a good year for all of us

CuTeMiUt78 said...

selamat thn baru ya..
dtg komen2 kat sini sambil klik2 nuff dpt flymas

~Zetty84~ said...

hihi...x dpt teka la akak yg mana satu... ;p
slamat thn baru jugak akak...
smoga suma apa yg dihajati tercapai...

mummYaeesh said...

haha..tgk sekali pun da teka yg tu..woohoo