Monday, December 28, 2009

Borders @ The Curve

Tempat melepak Zahra time weekend.
Buat masa ni takde la every weekend..
At least sebulan sekali. ;)



Suka Borders, The Curve ni sbbnya aman dan pasti tak ramai orang.

Zahra mmg menunjukkan minat dia pada buku.



Tengah sebut ball. ;)




Kami cuba sedaya upaya bagi galakan tuk dia.
Ibubapa mana yang tak suka anaknya bijakkan.
Semua orang nak yang terbaik untuk anak2x.

17 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

nk juga bwk aqil tp takot laks aqil koyakkan buku naya aku ahahha

QuEeN Of 2 Heroes said...

pendedahan awal itu sgt bagus... ^_^

mEiZ SHA said...

hehehe
somelnyer ida...:)

lepak situ lelama xpe tau zara
toy r us jgn tau yang..;D

CuTeMiUt78 said...

good girl la zahra.. bagus kan ada border cam ni.. teringin gak nak bawa Mirul.. tapi kat sini takde la camtu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rajin baca buku yer zara!

honeylanz said...

tul tu. sape x nak anak bijak pandai kan... cantik la tempat ni..

mummysyafie said...

yati.. zara dah besar makin comel lak kiter tengok.

[-suziey-] said...

good exposure to zara:) good girl

Connie said...

ooo bagus nie.. ada jgk pi the Curves tp x pnh singgah sini lagi.. ehmm

4 Kay-E said...

Bagus bawa Zara expose dengan buku dari kecil :)

bersungguh2 dia sebut 'ball'...

Liza said...

lama tak gi The Curve, sejak duduk hujung dunia...

Zuhaini said...

wah.. bagusnya! :)

~Zetty84~ said...

hihi...comel zara wat mulut muncung sebut "BALL"...sgt cute okeh..!!! ;p

Dee said...

tanamkan minat membaca mmg kena dari kecil..bagus kita pupukkan kt anak2..

adda said...

wah sukenye dia baca buku.. syafi suka koyak buku hihii

Nurhayati said...

anna: kalau takut koyak buku sana..bawak buku sendiri haha

queenof2heroes: itu la mudah2an

meiz: toysRus ada gak bawak.tapi jarang2.. kiranye reward kat dia gak la satu barang bila dia good girl =)

cutemiut: haah skang ni bookstore semua best2x.. cuma ramai tak ramai je.

elissmie: buat masa ni mmg rajin, harap2 la sampai ke besar.

honeylanz: cantik dan tenang..tu yg best.

mummysyafie: zara je comel?! mak nye hehe

suziey: tq

connie: nanti kalau gi curve gi singgah borders tau.

4kaye: tue la sebut ball tu sampai muncung2 mulut.

liza: aduhai asal duk hujung dunia..cepat2 pindah balik dekat tgh dunia hehe

zuhaini: :)

zetty: tue la muncung nak sebut haha

dee: harap2 begitula sampai ke besar.

adda: zara dulu pun suka koyak buku.. tapi kena babap ngan mummy dia.. terus jadi nak membaca.

Haizales said...

betul,smua nk anak bijak dlm pelajaran or ape2 yg baik utknya...nnti kalo dh decide duk kl, bole ar rania join Zahra...