Saturday, December 5, 2009

Makeup Car

Kesinambungan citer dari Dukethon.
Masa tu ada pameran kereta nasional.
Time tu ada kete yang pamer audio system canggih2x.
Kete yg tuk masuk litar.. macam2 la.

Tapi yg paling menarik hatiku adalah kete yg dimakeupkan menda2 comel.
Yang pastinya Hello Kitty!!
Byk gak la kete bikin Hello Kitty ni..

Kete pertama.


Kete ke-2.. lagi byk patung2 hello kitty dia letak.
Siap letak barang2 bagai depan kete tu.


Tgk la kat dlm kete dia.. atas dashboard tu.. leh plak letak mainan bagai.
Geram je si kenit tu.. dia nak masuk dlm. Tapi mana bole kan..
kang habis dia cabut semua. Naya je nanti.


Kete ke-3 ni paling cantik skali. Mana taknye.. tgk la trophies depan tu.


Ada yg buat Pooh.

Yang ni plak ownernya suka kaler orange dan tiger.
Zara takut kat rimau tu hehehe


Comel2 kan kete2 ni.
Ntah bape puluh ratus ribu habis buat menda2 camni.
Berbaloi ke idak tak tau la kan.. ;)
Kalau dah minat. Ape pun bole jadi.
Yang pasti kitaorg sangat seronok dan teruja tgk kete2 comel ni.

16 comments:

Branded Stuff said...

what the picture is so small n blur?.. x nampak cutie zara n mummy nyer :)

superheroes' mom said...

i like the hello kitty car, chomel! tapi kalau sendiri nak pakai....errrr...hehehe

momguess said...

jiran sekawasan
kalo dh minat tu kan
xblh kata aper
gbr ko ngn zara kecik lh
dah buntang bijik mato den ni nengok nyer

Nurhayati said...

branded stuff & momguess: mmg nak bagi gambar kecik dan blur. kalau bagi besar dan cantik kang ada orang curik plak hihihi.. yg besar tuk simpanan sendiri je cukup kan.

superheroes mom: haah kan.. kalau nak wat tuk diri sendiri tak perlu kot. ;)

UMILIYA said...

salam..kenalan..ermm cute nyer leh tak nak save gambar kete2 tu cute lah ...

mEiZ SHA said...

canteknyerrrrrrrrrrr
nak naik pon sayang gitu kak...
geram plak tgk tuh..;.:)

~Zetty84~ said...

alala....comelnya suma car wat hello kitty...
hihi...pooh pun ada, x penah lak nmpk...
slalu nmpk hello kitty jerk...!!!
comel jerk zara posing cenggitu... ;p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati lam keter aku da x der gantung per2 abes semer kene sentap ngan aqil ...huhuhu kalo yati nek keter tue lagi cute ahahaha

[-suziey-] said...

waaa so cute la..hello kitty..i likee..tringt zmn study..fames ni..hekekek:p

Nurhayati said...

umiliya: salam kenal kembali.. sila la amik kalau suka =)

meiz: haah kan ninie. naik pun sayang.

zetty: mmg semua comel2x.. zara geram je tgk hello kitty tu.. sibuk nak amik. huhu

anna: keteku pun takde gantung2x ni.. kosong togel je haha

suziey: teringat zaman2 dulu??!! aik cam ada kenangan je tu hihi

Farah said...

hahaha kete dah jadi macam rumah la plak..mcm2 ade and cute sangat!

CT NORAMIZA said...

kalau dah minat tu, mesti sanggup je yati nak berhabis2an :)

CuTeMiUt78 said...

klu dah berminat.. ribu raban habis pun takpe.. janji puas hati kan

neezareef said...

ni tegar btl nih...segala mak nenek nk buh dlm kete..klu byk2 gini modal dah x pk dah nih..dasat tul diorg

ikiqzana said...

cantik2.. suker arr negok..

Dia.Honey said...

gang3 ai nyer keta nih!!!!