Monday, December 21, 2009

Penat tak terkata

pic googled.
baru balik dari Kuching, gambar pun nak kucing gakkan hihihi




Semalam kami baru sampai KL dlm kul 9 malam.
Letihnya badan, banyak jalan kesana sini.
Kalau ikut company trip ni, tau la.. schedule padat giler..
nak rehat pun tak sempat. Nasib la si Zara ni baik sangat.
Tak banyak meragam.. senang betul. Alhamdulillah.

Pada kawan2 yang pesan pada hari jumaat sampai la smlm.
Sori sesangat, ai tak bukak email langsung.. sangat2 bz.
Maka dengan itu, segala pesanan anda tidak dapat ai tunaikan huhuhuhu
Maaf yerrrr..

Tapi pada kawan2 yg dah pesan hari Khamis tu, jgn risau..
barang korang sudah ku belikan.. Barang2 tu akan ku hantar kat korang secepat mungkin yer.

Yang pasti harini letih sangat. Badan ngan kaki sakit2..
Dengan nak mendobi lagi baju2 nih huhuh malasnyeeee

Pasal Kuching akan diupdatekan.. bila semua keje dah settle. ;)

19 comments:

honeylanz said...

paham sgt penat travel mcm mn..take a rest dulu..

LoVEaQshA said...

Akak lau rajin update cecepat tau tmpt akak g..!~
xsbr nie nk tgu next month..huhu

momguess said...

fuhhhh
aku pon terasa penat nyer
ko rehat dulo
dobi baju2 tu
dah lah kawasan kite asyik ujan jer nie

shila ariff said...

wah..sonoknya..walaupun keletihan tapi hati gumbira n puas ngn trip ke kuching..itu yg penting..

mEiZ SHA said...

hehehhe
sampai terbongkang si kucing ye mummy..:)

rehat laa dulu
pasni nak dgr citer Kuching plak..:)

Dee said...

rilex dulu beb..dpt gi massage lg best..syiok..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

mana ole2 kita eheheheh

[-suziey-] said...

erkkk kita pnya ade ke ni.kalu ade emel kita akaun no yek..nk byr..kalu xde xpe xkisah..

Abrahyn said...

tumpang tanya, i punye order ada ke? hehehehehehe :p

Queenin Murni said...

cepat la uploadd.. bikin aku dengki.. hahahah!!

CT NORAMIZA said...

yati dah balik, saya pulak nak pegi ari jumaat ni :) heheheh... cuti, bestnyaaaaaaaaa

4 Kay-E said...

Yati, bercuti ke Sarawak ye. Mesti best... Byknye tengok kek lapis kat sana. Meriah betul..

Biaslah balik ebrcuti, plg penat - nak basuh bertimbun. heehee...

Selamat tahun baru :)

sI tEDI said...

jauh jalan!
Alhamdulillah selamat sampai!

Liza said...

welcome back!!! look forward to hear all about the holiday especially the shopping part...

LIP said...

selamat kembali dear...

mummYaeesh said...

syoknye g kuching ek!adoyaii terus teringat kek lapis sarawak..choc cheese..nyum2

lama tak jengok sini..zara da besar da.. makin slim la plak tgk dia!

neezareef said...

tergambar kepenatan nye...xpe tunggu je next n3 pasal trip tu kuching

Sidratul Muntaha said...

mak aii
cepatnyer balik..
puas ker berjln ker sana yati?
ehehhe..
ade rezeki lagi rasa tingin nak gi lagi..

Nurhayati said...

honeylanz: itu la.. tgh travel mmg syok. balik dari tu..adeh sakit sana sini hehe

loveaqsha: orait2.. akan ku percepatkan yer

momguess: haah kan.. nak mendobi cuaca tak panas lak.. terpaksa jemur kat padang nampak gaya ni.

shila ariff: alhamdulillah.. penat dan gumbira ;)

meiz sha: itu la semua nak kucing :)

dee: fuh best tu kalau dapat massage.

anna: ada2x.. harap2 pos takde la ilang kan :p

suziey: beli dah.. check email tau.

abrahyn: alahai, tak sempat la.. sbb tak online pun masa kat sana huhu sorry yerrrrrr

queenin: ala.. dikau pun slalu travel, takde ape nak dengki pun hihi

ct noramiza: wah syoknye. kalau yati nak kirim lagi bole tak ct.. kalau bole la =)

4 kaye: haah sana mana2 ada kek lapis.. tepi jalan pun byk..sedap ke tak tu tak tau la plakkan. selamat tahun baru jua buat akak sekeluarga!

si tedi: alhamdulillah

liza: tq tq tq.. takde ape nak citer pasal shopping.. tak reti hehe

lip: tq dear!

mummyaeesh: itu la kan..lama betul menyepikan diri blog mu itu.. windu sama yaeesh..

neezareef: tu la.. pegi group mmg penat. schedule pun tight huhu

sidratul: 3 hari 2 malam je.. cukup la tu.. lama2 sangat kat sana pun bosan hehe..