Saturday, January 2, 2010

Jatuh..sakitnyer


**updated
Alhamdulillah, mulut sudah bole nganga sebesar2nya
dan bole makan dengan jayanya.
gigi yang pecah tu nasib kecik je..jd tak nampak sangat.
takde kecederaan fizikal yg lain :)
Pada yg doa atas kesihatan ai, terima kasih byk2x.



Image googled

Smalam ai terjatuh.. kejadian kat umah.
Citernya.. tengah tunggu tadah air tuk Zara mandi.
Time tu lepak atas katil.
Nampak air mercik kuar pintu (means dlm bilik le)
Berlari ke arah bilik air, otw nak ke bilik air, tak prasan simen licin.
Jatuh, kepala terhantuk kat kayu katil, exspecially kat jaw.

Sakit giler.. tak tahan, nangis sekuat hati.. terasa berdengung dan bengang kepala ni.
Sedar2 gigi pecah sket huhuhu
Bengkak, mulut tak leh bukak.. tak bole cakap..sakit sangat.

Patutnye hari ni kena attend wedding Nadia.
Tapi disebabkan accident ni, tak dapat datang.
Esok pun ada bday Afif (Farah) tak sure lagi bole datang ke tak.

To Nadia, SELAMAT PENGANTIN BARU!!
semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat.

Nadia & Farah.. sorrrriiiii again.

note: bercuti dlm keadaan sakit huhu

29 comments:

zailamohamad said...

alaaaa siannyer..tak g klinik ke?? take care ya!!

Liza said...

Take care, hope you are feeling better

LiAnA said...

Aduhhh kesiannya... hati-hati yer.. dh gi klinik ker??

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

alahaiii sian nye kak yat.

Mama 4H said...

semoga cepat sembuh.....sian yatie

Farah said...

alalala tak dapat jumpa zara la camni....hope u can make it to the party..saya doakan yati cepat pulih.

a.k.a lollipop said...

alamak..i know how it feel...take care tau =)

Nurhayati said...

zaila: tak pegi pun.. malas bole hihi

liza: alhamdulilla, hari ni bole nganga besar sket.. tapi nak sumbat nasi pun masih sakit huhu

liana: kelam kabut tu la jadi nye kan..kena balasan :(

miss repunzal: sakit oo linda..

mama4h: thanks kaktie.

farah: itu la.. mmg nak sangat gi bday afif ni.. harap2 mulut ni dah leh nganga besar nak makan kek..hihi

lollipop: sakit giler.. nak batuk, bersin, nguap pun takut..

mummYaeesh said...

adoi..sakitnye!baca pun da bleh terasa sakit!

sian uols!g klinik tau!

nydia-mama akif said...

uish....teruk jatuhnye tu yat....moga cepat sembuh

Queenin Murni said...

adoila.. tu la dia.. ape2 pon jgan lari.. hehehe!

so, gigi tu boleh diselamatkan ke tak? :P

4 Kay-E said...

alaaa... ciannye .
baca u stori terlanggar kat katil tu, pun terasa sakit!! mesti ngilu.. heheee....

Get well soon.

Haizales said...

adoi!!!!!!!!!!sakit tuuuuu..

next time hati hati tau...siannyer mama Zara ni..

[-suziey-] said...

OMG..siannya..adeiiii baca pn dh dpt imagine sakitnya..

mrsharis said...

perghhh..sakitnya tu, baca jer pun dah blh rasa kesakitan ko tu.

Det well soon beb!!

busyuksayang said...

sian u..get well soon ok :)

p/s : happy new year

LoVEaQshA said...

ish ciannyer akak..

xpegi klinik ke?hope arini da sht ckit yer..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati ko neh lawak la aku leh bayangkan camner ko jatuh cam bebi yg jatuh ahahha ..seb bek x apa2 adoila pasneh jgn lari2 n get well soon

CiKaYu said...

ouch...boleh rasa kesakitannya tu. speedy recovery k..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pernah jugak jatuh terlentang atas simen.memang sampai skang terasa lagi sakitnya walau dah berapa tahun berlaku.

hrp2 ko ok pasni :)

neezareef said...

aduhhh yati...dpt rasa sakitnya camne

honeylanz said...

mmg menyakitkan tuh...dapat has bygkan...huhuhu..

momguess said...

adoiiiii
sakit nyer tuuuu
eiiii
ngeri aku
ko tkecre k

Liyanaroxx said...

ngerinya kak!
get well soon ye!

linahilmin said...

hi beb.. still tak sihat ke? tak update pun blog u... sorry bout 'accident' tu.
thanks so much fot the pressie, ariana loves it soooo much! mickey tu semua abang adam yg amek..! i send u few emails but then baru i realize email i wat hal.. nway, once again, thank you!

atty's said...

adoi tak dpt kty bayang kan ..sakitnya .
takecare yatie..

sujaihah said...

laa hai..baik2 lahhh...

CT NORAMIZA said...

ya allah, sian yati, saya baru baca n3 ni, x perasan tadi, dah ok ke yati, next time, careful, tambah2 lantai zaman sekarang ni, ada air 2 3 titik pun dah cukup nak jadikan lantai tu licin. sian yati..

ikiqzana said...

lorr sian kt ko yati.. harap2 skrg dh ok ye... dh g klinik ker?