Monday, June 15, 2009

Bertandang la pulak

Kali ni sesi bertandang plak ke umah pengantin lelaki.
Kat Alor Setar.

Zahra dah ready nak gi kenduri.
Tak pakaikan baju kurung/kebaya or sewaktu dengannye.
Last minute beli. Cantik tak kawan2..

Memang panas giler cuaca kat sana.
Sian tgk Zahra,sampai merah muka, tengok kepala dan rambut dia habis basah.
Minum tak henti2 hihi

Mummy sibuk enterframe gak. Poyo je ;)

Bergambar ngan pengantin diwajibkan.

Weols overnight kat Hotel Holiday Villa..
view cantik, nampak Menara Alor Setar.. ;)


Masa gi bertandang ni, ada 3 orang kawan kawin. Sayangnye tak dapat pegi.
Pada Hasbi, Nana & Wanie, sorry yer kitaorg tak dapat g kenduri uols.
Selamat Pengantin Baru. Moga berkekalan hingga akhir hayat =)

27 comments:

honeylanz said...

yatie, anak dara awak zara tu pakai apa je semua comel. betul...geram je tgk. org x de anak ppuan mmg gini kut..hehehehe..cian zara panas..sib baik mommy zara ada kipas..leh tlg kipaskan zara

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

aishh bkn takat zara jerk cumel mummy dia pon comel taw ehehehe

~mamazahra~ said...

tomel sunggoh ah si zahra neh..
geramm jek tgk pp dia..
pakai apa pun tetap menten chomell...

DaZzlingLilLy said...

kat utara mmg panas yatie..i hari2 minum ayaq banyak..huhu..

Zuhaini said...

alahai cun la baju zara.. matching color dengan ibu dia.. :)

mahal tak hotel tu ye..? cuti sekolah pula tu! :(

CT NORAMIZA said...

hehehehe.. comellah zara, pakai gown munge pink lg

mEiZ AraNda said...

budak tiut tu pakai pe pun cantik.:p

mummy mantain cuteee.;)
ninie da naik menara alor star tu..best!!!

Mrs LVoe said...

utara mmg panas.. cam kena sunburn bile u balik cni. kena byk minum ayak cam lily cakp ;-)

zara pkai ape pun cantik cam mak dia jugak :-)

Farah said...

aduhh...bling bling nye kasut zara! jeless auntie tau hehe

mamazana said...

zara ni kalau pakai apa pun tomei!!!

CuTeMiUt78 said...

alahai cute je zara..

CintaKu Iman said...

so comey zara pakai dress cam tuh....mama dia pun sama lovely kaler....

MeL said...

tangan still ketak2 ye zara! ttp comel tau..nampak da besar anak dara u ni n tetap comellsss!

Dee said...

cantiknyer baju..sweet je..

Haizales said...

nampak gayanyer ada tokoh jadi model...comel n bersahaje je die ek..baju tu sweet je,sesuai je for her...

busyuksayang said...

mama zara pun comel juga la...:D

a-as said...

kiutnyer zara..;)

4 Kay-E said...

Comelnye Zara... esp dgn kasut kiut dia tu :)

*Mama Zara interframe dgn kipas lagi.. Anggun gitu!

Zetty84 said...

Wah...comel erk zara...
kitorang pun g a.star, mmg panas sgt...
sian zara...
mummy zara posing ala2 nyonya cina dgn kipas...haha...

neezareef said...

amboi mak nye zara pn cun ape pkai blue

Nurhayati said...

honeylanz: cepat Has.. wat anak pompuan lak..hihi.. tue la nasib ada kipas.. mummy dia kipaskan..tapi takde org kipaskan mummy pun huhuh

anna: mummy bukan comel la.. tapi gebu haha

mamazahra: pipi dia tu masih lagi labuh, bila masa nak kurang pun tak tau hehe

dazzling: tue la mmg panas yer.. kena minum air byk, kalau tak mmg rasa kering.

zuhaini: tue la, tak pasan lak matching rupanye. mahal jua rate dia..sbb cuti sekolah huhuh..tapi apekan daya.

ct noramiza: maceh aunty

meiz: kecik2 bagi pakai ape pun mmg comel je kan.. tak sempat nak naik menara huhu sadis sungguh.. best yer.. huhuhu

mrslvoe: tue la mmg kena minum air banyak..

farah: bling2 konon artis la kan.. sbb mummy dia tak de bling2.. bagi anak bling2 la hehe

mamazana: maceh mamazana

cutemiut: Mirul pun cute =)

cintaku iman: kaler biru ni weols jarang ada.. nampak gaya tahun ni nak biru la kot kan.

mel: tue la tangan tetap ketak2.. besar dah kan.. kejap je rasa..

dee: baju sape? penganten ke weols.. haha

haizales: tue la leh jadi model..tapi tuk mummy dia je la.. kalau org lain jangan harap nak pose bagai.. Rania pund ah besar leh jadi model jua.

busyuksayang: maceh yer.. malu2 kucin dah ni.

a-as: tq

4kaye: kasut dia dah leh buat cabinet shoes dah.. byk giler.. merata2 dlm umah ni..

zetty: oo gi alor setar gak yer.. kalau tau leh jumpe2 hihi.. mummy posing ngan kipas tu.. poyo je.. hahaha

neezareef: cun ek..nampak gaya raya kena pakai biru gak le camni..nak cun punyer pasal.. hihih

[-suziey-] said...

zara is sooo cute:)

mummysyafie said...

cantik sangat zara. tapi part duduk tu kena kepit sikit. nanti nampak lak..hihihihihi...

~Eila @ Along~ said...

yat, dah lama den tak p jejak ke menara alor setar tu..last pegi mase bercinta dulu..hehe

mummYaeesh said...

zara pakai apepun lawa...

uiks kasut silver tu comey la..

CiKaYu said...

ur zara is so adorable...boleh main2 dgn icha nanti ye...icha lum leh jln..tak sbar nak tgk dia jln..

nur said...

x kira
nk adiah gak..