Thursday, June 18, 2009

Layan sejuk

Tengah jejalan kat KL, tetiba Zaf ajak pegi genting.
Bawak Zahra layan gigil. Pegi balik tak overnight pun.
Nama pun main redah je, mana ada bawak sweater ke ape.. gilos

Zahra mmg suka bunga, bole dok berejam2 ngan bunga ooo


Posing dulu Cantik, very the kalerful. Zahra heran nape menda bergerak kat atas.
Tak kelip2 mata tgk.
Tengok je la ye anakku.. nanti kita datang lagi, main semua menda.
Sblom balik, layan sejuk buat kali terakhir hihi.
Kabus sangat la tebal.Nak amik gambar pun tak menarik.
Walau macamana sejuk pun, Zahra suka giler.
Sampai merah idung pipi nye. Tak dilupakan teddy bear pun dia bawak layan gigil sama.
(Ayu, ko perasan tak bear tu sape bagi hehe)

26 comments:

sitisifir10 said...

Mmm...tak pernah pulak pegi Genting, mesti budak2 suka ek gi sana...

Zetty84 said...

Erm...beshnyer akak g genting...
eppy jerk nengok zara kat sana yerk...!!!
sian dia x leh men suma tu...
nanti g lg ye cayunk...!

Sidratul Muntaha said...

alahai
cutenyer..
aku mmg cam kenal jer itu teddy
hihihihiih
comel ler zara
meh sini meh..
aunty ayu nak kiss pipi tu.
tomeinyer!!!
yati,area mana ade byk2 bunga tu?
cam best jer bunga tu....

busyuksayang said...

bestnya layan bunga sambil bersejuk-sejukan :D

Zuhaini said...

best nya.. awat tak gi lama-lama..? :) hihi.. tidur la semalam dua.. :)

[-suziey-] said...

hola....syioknye g genting..huhu..aQeel x g g lagi ni..

mrsharis said...

gambar tengah yg ko ngan zara tu sgt perfect.. i loikeee

neezareef said...

x meragam ke zara kan salu naik tinggi2 tu tinga bedengung kan

honeylanz said...

pic zaf dukung zara tu nampak mcm kt obersi lak kan!..sejuk sungguh nampaknye..

DaZzlingLilLy said...

bestnya zara gi jenjalan kt genting..tak sejuk ker dia? nampak cam maintain jer..

mummYaeesh said...

hamboii plan spontan ar ni...seb baik baju lengan panjang..tp bwh terdedah gitew..cute!

niza said...

comelnyer dia gmbr ngn bear tuh...

mEiZ AraNda said...

ala tomelnyer si kenit tu kesejukan.:)

best kan kdg2 g...
kabus tebal betul kak...ujan ke atas tu?

CT NORAMIZA said...

eee bestnya zara pegi genting, x sejuk ke budak ticik itu? hehehehe...

Haizales said...

wow..beshnyer...dh lame tak turun Genting...

tggu Rania besar skit n bole jalan baru gi...

Zara, cutenyer time tahan sejuk tu..hehehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hish..tahan lak sejuk zara ni..syok gak sejuk2 ni :D xpenah lagi sampai sana :(

CintaKu Iman said...

bestnyer si zara ngan mama papa dia jalan2 kat genting..nak g jugaklahh!!!

Farah said...

zara,bessnye awak dah naik genting...huhu saya belom naik lagi..cejuk ek??isk bes tido tu ..

-afif-

Liyanaroxx said...

kak yati..meh cni bagi zara jap!nak geget pipi dia!!!COMEELLLLLL!!!

Dee said...

wui..cutenyer..gigil2 smpi..sian..

~ain said...

macam sesuai je muka zara di samping bunga bungaan..

ikiqzana said...

best nyer dpt g genting.. suker la tmpt sejuk2.

cantik la gmbr yg no dua atas tu...

Mama 4H said...

wah g genting...dah lama tak pegi sana...huhuhuhu

Nurhayati said...

sitisifir: nanti bila senang, bawak budak2 naik genting.. best =)

zety: tue la kecik lagi tak leh main, nanti dah besar sket bawak lagi.. jom2x

sidratul: byk bunga tu dekat ngan lobi hotel 1st world.. kena kuar kalau kanan nak pegi theme park luar, bunga ni blah kiri. rasanye la hhehe

busyuksayang: tue la Zara mmg suka sejuk2 ni

zuhaini: tak plan pun nak gi genting.. tu yang tak tido, tak bawak baju semua.

suziey: bawak Aqeel gi weh, mesti dia suka.

mrsharis: perfect ke.. terasa gumuk aku disebelah zara haha

neezareef: alhamdulillah dia ok, sbb sepanjang naik atas tu dia tido..hihi

honeylanz: mmg giler kabus Has, kitaorg ni dah gigil sejuk, Zara rilex je..

dazzling: mmg dia maintain.. kekadang ada gak sejuknye dia tu..lemak dia byk kot..hehe

mummyaeesh: seksi diatas tak bole seksi dibawah bole.. okey tak.. haha

niza: bear tu pun comel.. pressie dari Ayu..

meiz: tue la nak plak pegi ni unplanned..lagi la best. tak ujan pun.. time tu dah nak kul 6 kabus tebal, cuaca pun jadi gelap..

ct noramiza: budak ticik tu banyak lemak.. mummy n daddy dia yg menggigil lebih.

haizales: nanti Rania dah leh jalan, bawak dia gi Genting ;)

elissmie: mmg suka Zara sejuk2 ni.. sronok dia dapat main tak peluh

cintaku: ha nanti senang2 gi Genting.. syokkkk layan gigil hihi

farah: Afif cepat paksa mama bawak gi Genting tau??

liyanaroxx: nak jadi babysitter Zara lagi bagus, leh kami dating slalu... meh meh datang sini

dee: sekali sekala bagi layan gigil haha

ain: Zara si bunga!! sesuai tak hihi

ikiqzana: bestkan sejuk2 ni.. dulu pegi bedua, best la dapat peluk2.. skang takde can dah nak peluk laki time tu.. Zara sibuk ;)

mama4h: kaktie.... tue la last kita sesama naik genting, time Akim kecik lagi kan.

Mrs LVoe said...

ala tomey yea ;-)

N-Style Busana- Your Muslimah Apparel Gateway said...

comelnya zara..geram tgk