Tuesday, June 16, 2009

Master G

**Updated
Pada sape2 nak beli GPS yang murah sila lah order kat
MommyMel yer.. =)


Kalau uols semua suka jalan2.. travel sana sini..
Master G adalah penyelesaiannyer..haha macam iklan plak.



Garmin ni bagus weh, korang takkan sesatnye kalau nak gi mana.
Nak gi hotel ke makan2 ke.. ape2 la, 7Eleven pun bole, Master G ni tunjukkan.



Rasanye skang ni dah murah kot. (Compare sblom ni). Leh dapat RM700-800 rasanye.
Time ni guna masa kat AloqStaq, cari hotel.. gatai guna, mcm la besar sangat town dia.. hehe

19 comments:

Zihan Naszeri said...

master g hoh?e71 sy pon ade..tapi tidak pon menggunakannye..hehee..

Ms Lola said...

Uihh... nak tunggu harga turun lagi, bleyyy? Hahahaha kedekut betullah I ni.

MommyDania said...

sama la ML. agak2 bila turun lg?

MeL said...

these are business :P nak beli gps bole beli ngan i, slightly cheaper than the market price hehe..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

setakat ni masih x memerlukan lagi :D hikss..

Mrs LVoe said...

babe skrg leh dpt dlm rm600.. sha ade tp jarng guna.. hhuhuuhuh

[-suziey-] said...

wowwie...sonotnye..xdela sesat..

Farah said...

waaahh...sgt membantu ni utk org keje asik travel2...kdang2 tmpt yg familiar pon leh tersesat..

honeylanz said...

bagus tu ada gadget mcm ni..senang skit kan. mcm has ni yg buta jln haruss kena ada ni..serius..has x advance la hal2 gadget ni ;)

atie said...

wah!!macam2 kemudahan kan, kalau ada duit semua leh jadi...

mummy_adam said...

uihhh... sgt menarik..

mEiZ AraNda said...

kalau travel selalu bleh laa beli sis...:)
takat kl ni ha..aduhhhhhhhhhh.;p

CT NORAMIZA said...

zaman teknologi kan, semua adaaaaa :)

neezareef said...

dah ade gejet gitu x kira kt mane wajib guna

~Eila @ Along~ said...

yat, my fren ade ni..mmg bestla sebab die selalu travel..p mana2 tak sesat pun..hehe

Mama Mia said...

The gadget memang berguna for those who are always travelling, no worries on getting lost in the middle of nowhere..:)

mummysyafie said...

leh main game tak guna benda alah ni yati? kwang..kwang..kwang

Fynnaz said...

My husband and I love our Garmin so much! Kalo tetiba nak carik petrol pump/toilet/hotel/restaurant terus search. Wallahhh senang!

Hari tu travel ke pantai timur tetiba nak tershi2 terus search petrol pump. Fuhh lega!

mummYaeesh said...

nak tunggu harga dia jatuh lagi la..aci tak?hiks..

yelah klu da ada tak guna watpe kan..pekan kecik pun bleh sesat ape..woohoo