Wednesday, June 10, 2009

Pernikahan

Zahra moody giler time nikah ni, sbb kena paksa bgn tido.
Mandi pun nangis huhuhu.. jgn kata dia je ngantok, mak dia lagi la huhu

Nikah berlangsung kat Masjid Attaqwa, Taman Tun Dr Ismail.
Wajib amik gambar ngan pengantin dulu sblom jadi isteri org.
Cantik akak aku sorang ni.

Nie la bakal suaminya..bling bling bajunya uols
Saat2 mendebarkan ni, alhamdulillah dgn sekali lafaz.

Acara membatalkan air sembahyang, dengan menyarung cincin dan gelang.. wowee


Moody-moody pun dapat la jugak snap dia senyum hihi
Budak tonet ni tak reti dok diam ok, kehulur hilir nak tawaf masjid,
Mummy harus lepaskan dia supaya dia tak mengamok. (buatla ape ko nak buat nak oi)

Weols pun sibuk nak bergambar gak.

Jejak kasihan semula ngan wedding photographer weols, Pejal dr Pretty Peektures

Alhamdulillah majlis berlangsung ngan sempurna, akakku sudah kawin yeayyy!!!

32 comments:

neezareef said...
This comment has been removed by the author.
neezareef said...

dlm pada kena paksa bgn tdo tu pn zara sporting memberikan pose yang terbaekk wokkk

Zetty84 said...

Erm...tomey zara pakai baju kuirung erk...pandai posing ye cayunk...!!! kim peluk cium kat dier... ;p

Aspa said...

teringat zaman nikah dulu, akak pn pakai baju warna hijau cair, something diff, zara senyum masam muka cm daddy, pjg je muncung, tp klu senyum cm mummy, so sweet..sorry zaf..

~mamazahra~ said...

shomell la baju zara...
mane beli?
ke tempah?

Liza said...

cute nyer zara pakai baju hijau tu, geram tgk!

A.R.A.S.H. 910 said...

warna baju tu same dgn my frenz nikah dulu..so sweet color tu..huhu =)

honeylanz said...

'Mummy harus lepaskan dia supaya dia tak mengamok. (buatla ape ko nak buat nak oi)" ~ budak2 tgh aktif x yah pegang sgt..has pun bg lepaskan ery..penat pgg dorang meronta2..

mEiZ AraNda said...

hehehhe
sgt chomel si tonet ber baju green apple dengan senyuman yg manis kena paksa bangun tido tu....;)

[-suziey-] said...

zara is sooooo sweet...comel:)

tantek la wrna turquiose:D

linahilmin said...

aduh... cair anty tengok senyuman zara nih!

Farah said...

waaah serba hijau..hmm budak2 kalau tme kenduri mmg moody je..lagi2 kalau panas..

Zuhaini said...

cantik warna baju kakak mama zara.. :)

-cantik la zara sengeh gitu.. :)

busyuksayang said...

u & zara looked so sweet in green...muahsss

~Eila @ Along~ said...

zara ni tetap comey pakai baju ape pun...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaaa sweetnya zara..

atty's said...

baju nikah tu spesel..jrg ade org guna kaler tuh..

zara lawanya berbaju ijau..sama ngn mummy dia.

nydia-mama akif said...

tomeynye si zahra pakai baju kurung ijo....

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

alala manis nyer ank dara tue

M@L@ said...

comei anak dara awak pkai baju kurung...suker tgk..mane ade moody kannn tu senyum tu cak!!cak!!!..kekekeke

| eus | said...

hala.. xleh view ker eus nyer page?

humm.. anyway, nape mama zara kiut sgt tu??? patutnyer zara la lg kiut.. ekekeke...

~ain said...

aloooooh.. comel zara!!

Nurhayati said...

neezareef: tue la bole gak senyum yer.. memahami mummy dia nak snap pic..

zetty: tue la demi mummy, zara sanggup pakai baju kurung walaupun tak nak hahah paksa rela.

aspa: nikah saya pun kbukan kaler putih/cream..sama ngan sil kaler turquoise.. sweet ke yati senyum hahah lawak rasanye sbb rasanye muncung yg sama hihi

mamazahra: baju Zara beli je..ready made.. takde masa nak tempah hihi..kat taman tun ape ek nama kedai dia, lupa la..sowi

liza: kecik2 pakai ape pun lawa kan.

arash: skang ni nikah takde dah kaler putih cream semua nak kaler lain dari lain hihi hmm kawan dah nikah, tuan empunya tu bile lagi?!

honeylanz: mmg sblom ni Yati lepaskan dia je.. tapi sbb majlis nikah ni nak le dok diam behave la sket kan.. nampak nye tak berjaya..huhu

meiz: tue la..walau pun kena paksa tapi tetap memberikan pose terbaik haha

suziey: tue la cantikkan warna turquiose.. suka jua

linahilmin: kalau Adam tgk jatuh cinta tak hehehe

farah: tue la tema weols ijo, time tunang kaler ni, tapi bajunye tak dapat pakai..dah tak muat weh huargghhhh

zuhaini: tue la biru turquoise mmg santekkkk

busyuk: maceh.. tambah sket, zaf looked handsome.. hihi

eila: tue la budak2 semua comel jua kan

elissmie: maceh Ummi Nuha

atty: tue la jarang2 dibuat org.hehe

nydia: maceh mama akif

anna: semanis mummy dia tak hihi nak jugak tu

mala: bila tgk dah besar anak dara sayakan.. cepat tul masa.. tak moody??!! berpeluh2 mummy dia dlm masjid melayan karenah dia huhu

eus: tue la tetiba lak tak leh view, tensen sudah.. aish jgn la kata kiut kata la gojes ke..hahah dah bagi peha nak betis lak yer.. ;)

ain: tq

a.k.a lollipop said...

Please collect your award at my blog.. =)

neezareef said...

jgn la ckp x sudi yati..sedey arr..nape yati x leh view ek...peliknya

Dee said...

wah..1 family ijo..pengantin lak biru..cantik...

mamazana said...

issshhhh... teringat zaman nikah dulu.. hihihi....

mummYaeesh said...

ala comeynye baju zara..
uish biasanye baju nikah color putih, or cream, or kuning cair tp ur sis biru/turquoise..gempak!

ni mmg ur sis or sil?

azzah husna said...

tomey nye si kecik nih...dgn baju kurung segala...geram2.

mummy_adam said...

comey nyer anak dara tu..siap ngan hair clip lg..

Nurhayati said...

lollipop: tq

neezareef: tue la tetiba jer tak leh view.. tensen jap huhu

dee: ajer nak mewarna warni kan majlis hihi

mamazana: tetiba teringat yer...

mummyaesh: weols pun nikah kaler biru ;).. my SIL la.. satu2nye kakak yg ada jadinya dia adalah akak ku jua..

azzah: gurl kan leh pakaikan macam2..cam kita gak le hihi

mummy adam: hair clip tidak dilupakan, perkara wajib ada =)

CuTeMiUt78 said...

wah.. sweet la zara.. skkkee tgk.. walaupun penat.. still maintain cute tu..