Friday, June 12, 2009

Akasia @ TV3

Smalam last citer Mataharikan.. sape tengok??!!
Akhirnya Ari kena hukuman gantung sampai mati.
Walaupun selalu miss citer ni, tapi nasib smlm tengok. Tak tau lak last episode.

Moral of the story, jangan la bersikap tamak. Sebab tamak selalu rugi.
Dan jangan lupa diri bila dah kaya.. sentiasa ingat hidup kita umpama roda,
kadang2 diatas dan kadang2 dibawah.






Pasni citer ManjaLara plak.. yeyyy feveretku.
Jangan lupa tengok yer kawan2...

27 comments:

Zetty84 said...

Erm...zati mmg x penah missed cita matahari ni...mmg respect la kalu ada cinta sejati cam dia...terharu gitu...!!! psst....manjalara pun mmg feveret gak, balik keja trus nengok, smpi x kuar umh...sian my daughters x leh men kat luar...huhu... ;p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ehehehe tue la ariana tue cpt sgt lupa diri

mrsharis said...

tp yg best tu cinta dia tetap pd ikmal :) sampai sanggup dermakan mata dia utk pujaan hati ..

honeylanz said...

dah habis?..best cite ni. tp selalu skip sbb kena mengalah dgn AC.

mamazana said...

dah abis dah citer tu? mama sempat tgk 4 kali je masa balik konvo ari tu...

manjalara2 pulak lepas ni? ala, x dpt tgk.... kalau nak pun kena tgk kat website je...

Zuhaini said...

haha.. at last habis juga! x suka tengok coz macam x logik.. begitu jahat si ariana nih.. padahal budak kampung je.. haha :) biasanya budak kampung kan baik.. :)

sitisifir10 said...

Saya dah tengok tapi tak sampai abis...huhu

Farah said...

alaa tak sempat nak nengok pon ending matahari tu huhu..apesal die kena gantung sampai mati??

manjalara ade balik ek?? hehe leh layan gak ni..

linahilmin said...

abis pun citer nih! mcm x best je! uikksss...
manjalara tu, new siries ke ulangan? tp leh la tengok, ada jehan miskin! kwang kwang kwang!

DaZzlingLilLy said...

tgk semalam episod last cite matahari ni..takder motif pon! lega dh habis ganti manja lara

niza said...

mmg x berkesempatan nak tgk citer2 kul 6.30 ptg nih...smpai umah dah nak kul 7..ting tong ting tong...citer pun abes....uhuhuh...

CT NORAMIZA said...

tu lah sapa suruh jadi jahat sgt, mula2 menipu last2 membunuh, last2 sendiri pulak kena bunuh hehehehe..

mEiZ AraNda said...

hehheheh
ari canti tp jahat...;)

semalam pun ninie tgk gak

[-suziey-] said...

huhuh...sy nanges tgk cite tu smlm.sian ari..kerana cinta sanggup buat ape shja..tp dia silp tafsir..dia xtau ikmal sgt sygkan dia..huhuhu.sedeyyyyyyyy

Mr. and Mrs. Mizan said...

kite pun x pernah missed citer ni.. best.. nak bg 5bintang bley??
ngehhhhhhh....

CoNniE said...
This comment has been removed by the author.
CoNniE said...

lama tak singgah, & comment....

Matahari ni dah lama ku tak follow... ehmm.. salu balik lambat, tak smpt tgk...

Dee said...

manjalara ni yg baru ke? matahari tu kdg2 x tgk pun..tp yg last smlm sib baik tgk..hehehe...

Rinna said...

Owwh dah abis ekk citer Matahari..Dpt tgk kdg2 jer.. sebab tak sempat sampai umah on time..

atty's said...

tu ar kita jgn jadik cam ari.tau..

lepas nie layan manjalara lak..ehehhee .

adex-aieda said...

ni manjalara 2 eik...
suka sangat citer nih..
matahari pon layanz...

mummYaeesh said...

ratu drama tul la uols ni..tp bkn drama queen tau..hiks

4 Kay-E said...

Ahaa... Cite matahari ni nasib baik boleh tengok online. hehee.. dpt juga lah tenok cite melayu. Selalu skip2 je tengok except tengok part last semlm...

Bieaz said...

hi Mummy... agak lama jgk bie x singgah sini huhuhu.... hope mummy sihat ek ^_^ mummy... award tag untuk mummy...

Mrs LVoe said...

btul tu.. org tamak slalu rugi

CuTeMiUt78 said...

alamak termiss tgk last episode tu..

neezareef said...

manjalara tu dulu part2 awal2 aku x ley nk missed tgk sbb ade jehan miskin..larikkk sape nk band aku huhu