Friday, June 12, 2009

More Awards

*Updated 10:55am
baru je gantung awards ada lagi award datang.
kalini dari Mama Zana http://zanabelongstowanzul.blogspot.com/





Harini baru rajin nak menggantung award2 yang dapat.
Sorry la lambat gantung.. tak jumpe hammer hihi
Terima kasih yer pada yang bagi. Suka sangat.

from Mummy Adam http://ena-ikhwan.blogspot.com/ & Lily http://lily3488.blogspot.com/




from Ikiqzana http://ikiqzalia.blogspot.com/





from Ibu Mirul http://cute-miut78.blogspot.com/





from Connie http://ceksatirah.blogspot.com/





from Mommy Emmil http://thebiglollipop.blogspot.com/





from Bie (Brunei) http://bieaz.blogspot.com



10 comments:

mamazana said...

baru jumpa hammer ye mummy... hihihi...

honeylanz said...

has pun kena cari hammer. sbb bila tukar template..abis ilang award2 yg dah siap digantung...

Nurhayati said...

mamazana: tue la almaklumlah sblom ni pegang penyapu ngan mop je.. hihi

honeylanz: oo tukar template ilang semua gantung yer.. nasib yati tak rajin tukar2 template ni..

CT NORAMIZA said...

uisshh byknya award, tahniah2

Nurhayati said...

ct noramiza: macam artis plak.. kalau award tu ada wang tunai skalikan best..haha

Mr. and Mrs. Mizan said...

byk nyer award...
perghhh... mmg best la blog kak yatt ni!! ;)

Rinna said...

Wah..byk dpat award ekk.. :)

mummYaeesh said...

award weols pun tak gantung2..tolong gantung kan bleh?

CuTeMiUt78 said...

wow weeeii.. masa menghias umah plak ya..berderet2 tu.. :D

Nurhayati said...

mrsmizan: best ke.. biasa je la :p

rinna: tue la orang memberi kita menerima hihi

mummyaeesh: nak gantungkan bole je..bak sini award semua.

cutemiut: tue la hias2 pun tak cantik2 gak cam blog u.. :)