Friday, June 19, 2009

Sedapnyerrr

Kedua2 nya adalah pilihan hati dan tekakku..hihihi


Kalau kat Cinnabon, mesti order
Chocholate Cinnabon Rolls dan Peanut Butter Cinnabon Rolls
Nyummehhh

Kat Auntie Anne's plak order
Caramel Almond Pretzel dan Lemonade Fresh Juice.. fuhhhhh


Sedapkan... suka tak??!!

28 comments:

atty's said...

alo yatie..tekak ku pun nak gak nie..

Zuhaini said...

i x suka cinnamon la.. :( haha..

linahilmin said...

ALA.... baru je semalam tekak terasa nak mkn cinnabon ni.. tup2 ni nampak pic lak! nakkkkk jugakkk!

honeylanz said...

last week baru merasa Caramel Almond Pretzel dan Lemonade Fresh Juice..sedapp kan..

a-as said...

my faberet too.. hiks!

mrsharis said...

suka..suka..aku pun suka auntie anne's..lbh2 lg yg almond

Zetty84 said...

Erm...zati pun suka...!!! auntie anne,s mmg sedap...!!! br je last tuesday mkn...nyum2x... dapnyer...;p

CiKaYu said...

i suka choco cinnabon..yummy kan.....

busyuksayang said...

mmg sedap...dah lama tak makan :D

Queenin Murni said...

suka! tapi kalau yati belanja lagggiiiiii sooooookaaa!! hahhaha!

mEiZ AraNda said...

dArI banGKu SeKolaH laGI saYA sukE Dua2 NI KaK.....:)
sEDApnYerrrrrrrrrrrrrrrr.....;p

neezareef said...

kt sini tade la

Dee said...

lama x mkn ni..tp mmg sodaplah..

ct rahani said...

salam kenal kak..

nengok gambo terus lapo ha.. hiks..

Mrs LVoe said...

sha suka!!! p OU mst cari nie

Mummy Dasy said...

hurmm menyelerakan

nana said...

oohhhh my favourite auntie anne's!!!!!
tolong possss...mengidam almond n plain

yati, skng ni kuar manjalara 1 dl eh?

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

wah..pilihan yg sama..haruss

azzah husna said...

wahhhh kenapa lah tunjuk gambar makanan enak di waktu pagi...
haruslah pergi mencarik nih......
habis lah diet utk hari nih

atie said...

SUNGGUH MENGGODA TU......nampak sedap!!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

cinabon tue suker tp kalo mkn sure migrain dtg haishh

Nurhayati said...

atty: ye kakty, sama la citarasa tekak kita hehe

zuhaini: dulu pun yati tak suka gak.. skang terlebih suka.. seyes gi rasa cinnamon skang..sedap

linahilmin: dah makan blom.. jgn tangguh lama2 kang kempunan..hihi

honeylanz: nyumnyum sedapkan

a-as: me too..

mrsharis: kan kan kan..sedap banget

zetty84: sama la kita.. kesukaan bersama yey

cikayu: haah nyum nyum rasa cam nak beli la harini

busyuksayang: cepat gi cari, dah lama tak makan tetiba makan fuh nikmat tu

queenin: bole je belanja.. bagi duit, meh sini belikan hehe

meiz: tue la kan.. sape tak pernah try lagi rugi rasanye yer ninie.. ;)

neezareef: alahai takde ek, nak pos tak =)

dee: uis gi cari skang.. sedappp nyum nyum

ctrahani: salam kembali.. lapo yer, gi cari skang..

mrslvoe: tue la kan.. yati kalau gi OU mmg ni dicarinya.. lagi satu famous amos huish lapar dah

mummy dasy: mmg menyelerakan..

nana: nak ker.. meh sini add, kita pos ke sana. haah manjalara lama kuar balik ;)

miss repunzal: taste sama yer.

azzah: belasah je makan.. pastu exercise balik hehe

atie: sangat menggoda dan menggiurkan..haha bole tak ayat tu.

anna: aduhai nape migrain plak.. huhuhu camtu kena standby ubat la. :(

saya! said...

halamak!!!! lapar laaaa.....

CT NORAMIZA said...

auntie anne's best!!!

DaZzlingLilLy said...

lama giler tak makan cinnamon rolls tu..sedapnyer..

mummYaeesh said...

suka...
klu weols g cinnabon mmg yg chocolate tu la yg kurembat berdas das..tiada yg lain!

klu auntie anne's lak almond pretzel dgn choc dip!ppersssttthhhhhgggg

Mya Elzara Batrisya said...

Sedapnyerrr nampak sgt mnyelerakan!!! nak sikit!... ngapppp!

Nurhayati said...

saya!: kalau tgk cinnamon ngan autie annes mmg lapar.

ct noramiza: betul2 mmg best!

dazzling: bila lama tak makan, skali makan perghh bestnyer

mummyaeesh: tue la chocolate cinnamon mmg sedap giler..almod pretzel pun sama.. =)

mya elzara: memang menyelerakan.. nak diet mmg tak terbuat, kalau asik nak makan je huhu