Tuesday, June 9, 2009

Malam Berinai

Fuh penat tak terkata, mengalahkan pengantin plak haha

Ni la satu-satunya kakak iparku.. bergaya ngan macam2 persalinannya,
nak upload semua baju tak larat so cukupla 2 je kan.. (padahal malas hihihi)

Snow Red

Jepun Celop

Flower Girl kekonon, tapi pemalu giler..

Pose paling comel

Mummy pun sibuk nak enterframe

Bersama bakal pengantin, dup dap dup dap =)


Habis dekat kul 1am.. Zahra pun dah mengamok.. ;)

24 comments:

mummYaeesh said...

sekali seumur hidup haruslah selagi daya bersalin 44 pasang..ahaks!

uiks kata pakai pink..awat weols tgk cam peach jerk tu..atau ada lagi majlis nye..woohoo

comeynye flower girl tu!eeeeee

[-suziey-] said...

waaaa salin2 baju gitu...comel nye zara in white..suci gituh..ekek:D

neezareef said...

cantik la mcm princess mcm snow white pn ade..hihi

si zara pn cute je ngn yati

mummysyafie said...

flower girl tu yang tak tahan...over taw dari pengantin.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cutenyer flower gal tu..nak pinjam sat :D

ikiqzana said...

selamat la wat pengantin baru..
comey la flower girl tu..

Nurhayati said...

mummyaeesh: salin baju 44pasang..giler weh..camtu bukan sehari habis.. mau amik masa seminggu hihi.. pink reception nanti pakai.. ni mlm berinai je. :p

suziey: sesuci embun pagi hihi..

neezareef: snow white tuk Zara, tuk mummy dia snow ball hahaha

mummysyafie: haah flower girl over kat pelamin, dia conquer habis..

elismie: Nuha pun mesti cutekan pakai gaun.. pekata together2 ngan Zara ek..

ikiqzana: tq

Zuhaini said...

cantik la warna baju :)

honeylanz said...

kalu kenduri kawin offcos penat. tp happy aja. comel nye zara ber gaun putih.."pose yang comel" tu mcm dah umur 2 thn...dah besar zara ;)

busyuksayang said...

comel jer zara with that white gown...geram :D

nydia-mama akif said...

b etul tu..skali seumur idup...harus la pulun sakan..hehe,mmg cute giler zahra in white,dah cam snow white plak....

mEiZ AraNda said...

flower gur tu sgt shomellllllllll....;)

naseb baek dia tak pakai sampai 27 dresses kak...;p

Zetty84 said...
This comment has been removed by the author.
Queenin Murni said...

kenduri form my side pon selalu habis lewat.. meaning that kena bertapa laaamaaa dkt kenduri tu.. hubby mcm tak boleh blah.. sebab side die selalu simple2 jek.. :P
aku selalu pesan kat dia.. dah family aku mcm tuh.. ikut jeklah, nak buat mcm mana.. :P


eh yati.. jom la join msk potluck tu!!

Nurhayati said...

zuhaini: warna baju sape yg cantik..daku ke..hihi perasan sungguh

honeylanz: mmg penat pun Has.. penat dan happy. Zara cam 2 tahun dah ek.. besar dah yer.. tapi kenit lagi :p

busyuksayang: gown dia tu last minit beli.. siang baru terhegeh2 cari, nak pakainye malam.. nasib cantikkan.

nydia: ye la bila lagi kan.. Zara yang cute, mummy nye yang giler bole..haha

meiz: tue la kan kalau salin 27 dah leh buat movie 27dresses part 2.. haha

zetty: asal remove??!! huhu

queenin: tue la kalau kenduri famili ni, mmg kena lama..takkan nak jadi guest plakkan datang makan blah.. nak taknak kena la ikutkan.. heret je lakimu itu.. hihi weh potluck tak dapat join huhuhu

linahilmin said...

flower girl tu sangat comel!
ni mlm berinai u pki peach & gucci ye, yg majlis baru yg 'konpius' tu ye... cpt2 upload pic, nak tengok nih!

| eus | said...

wahh.. sakan pngantin!! hummm.. kiut zara!!! icha ponk jd flowergurl gak.. tguu.. nnt eus wat n3 tu.. skang bz!

Zihan Naszeri said...

dimanakah matching2 thingy itu????

yaya said...

Best tgk org kawin tukar2 baju...
saya tak dak tukar2 cos sibuk bekerja after majlis kawin.... ye saya giler kerja...

atty's said...

flower girl tu comey..

Mrs LVoe said...

zara cute la dear.. yati pun comey.. xsangka jumpa gak kita kat OU yea

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

chumel la zara jadik flower gurl...sian dia penat la tue

Nurhayati said...

linahilmin: mlm berinai takde tema pun, amik je baju yang takyah gosok hihi owh yg konpius tu reception nanti hihi (malu ar)

eus: kawin sekali seumur idupkan harus sakan. owh icha pun jd flowergirl.. nantiku terjah, zara tu bukan flowergirl pun saje je pakaikan gown tuk dia =)

zihan: matching2 itu sanding nanti weh

yaya: tue la bestkan tukar2 baju. sibuk kerja masa kawin??!!! aduh mmg giler kerja tu ;)

atty: maceh

mrslvoe: yati debam sila betulkan ayat tu hihi.. tue la taksangka kita jumpe kat OU. tapi sayang tak dapat nak borak lama..snap pic pun tak sempat.. rushing cari barang sblm mlm berinai huhu nanti kita jumpe lagi yer Sha.. Sha cantik tau :)

anna: tue la mmg penat.. jadi flower gurl tuk mummy dia bukan tuk pengantin haha

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. skee tgk snow red princess tu.. cantik