Sunday, June 28, 2009

Bday Party

Petang tadi gi bday party kat Country Heights Kajang.
Sampai2 je ujan lak... tak dapat Zahra nak main..

Camne pun tetap beri pose yang membanggakan tuk Mummy nye ;)

Bday boy yang comelness
The Daddys sibuk borak.
Sekejap je datang, sbb Zaf nak main bola lak..
tak dapat nak tunggu sampai malam.
Happy 1st Bday Dear Fariz jr.!!!


21 comments:

honeylanz said...

zara pandai bergaya utk posing..response yg baik utk mommy snap pic..

Anis said...

she's soooo photogenic!!lucky u mommy ;)

zailamohamad said...

ermm..macam kenal jer mamat pakai baju oren tu;)

Ms Lola said...

BEst nye ada bouncy castle. *Bounce bounce bounce*

Mama 4H said...

huhuhu...meriahnya besday anak fariz nih yerk....sayangnya...kak tie jauh di dalam hutan..hahhaha...

Zetty84 said...

Wah...bestnyer zara g birthday party...
pandai posing...
sgguh comel..!!!

Farah said...

uiks besday boy nye melayu ke..macam anak cina!

Liyanaroxx said...

photogenic nya zara...soooo cute!!!=)

Zuhaini said...

alahai cutenya zara.. sayang la ujan.. :(

yaya said...

kat rambut zara mesti ade aksesorikan, cute jek...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

tiut nyer zarra
cian dier x lerh nk men

[-suziey-] said...

holaa..syioknye ..comel banget zara...best wooo kalu dpt main bouncer tu..ekeek:D

CuTeMiUt78 said...

wah.. cute la zara... bestnya siap ada play land lagi tu.. :D

Dee said...

zara ni mmg suka posinglah..

Nurhayati said...

honeylanz: dia memang suka, tapikan skang ni susah sket dah..sbb dia nak tgk ape kita nak snap huhu

anis: ye ke..thanks anis!

zaila: baju oren tu Zain (ruffedge). lupa nak amik pic baby dia.. ketul2 gak cam zara =)

mslola: tue la dah nak balik baru ujan benti..takdapat nak main.

mama4h: memang meriah kakti.. siap khemah bagai ngan clown, face painting..;)

zetty: sronok dapat jumpe geng

farah: melayu.. makpak mmg cam cina hihi

liyanaroxx: tq aunty!!

zuhaini: tue la sampai2 je ujan, takde rezki.

yaya: haah aksesori tu tak dapat dipisahkan. hehe

anna: tgk je la..huhu

suziey: tue la mummy dia sebenarnye tak sabar nak main haha

cutemiut: tue la seronok budak2 nampak menda alah tu. ;)

dee: memang suka.. harap2 sampai ke besar suka. bukan ape, senang nak amik gambar dia saje..haha

Mrs LVoe said...

cute yea zara pkai baju burberry

mummYaeesh said...

wow grandnye!klu rumahku ada laman yg luas harusku sewa bouncer tu gak!woohoo

Nurhayati said...

mslvoe: baru dapat pakai baju tu Sha.. orang kenit, baju besar haha

mummyaeesh: ha bday party yaeesh kan leh sewa bouncer tu.. letak je atas jalan depan umah.. hihi

Shopaholic Mama said...

her burberry looks good on her!

such a cutie lah!

mummysyafie said...

baju oren tu zain kan? huaa...dah ada baby dier skrg erkk

Nurhayati said...

shopaholic mama: dah lama beli, baru skang leh pakai mama..sabar je la kan. ;)

mummysyafie: haah oren tu zain.. ada sorang baby, wife dia baru habis pantang.. comel gilerrr